Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Αφιερωμένο σε όλους τους υπερήφανους και ανοιχτόμυαλους Έλληνες !

γράφει ο Βασίλης Πανδής
έρκυρα, 10/8/12)


Παρακολουθώ συχνά τις εξελίξεις και έμαθα να διαβάζω πίσω από τις λέξεις...
Βλέπω πως διατρέχουμε έναν τεράστιο εθνικό κίνδυνο.
Η Πατρίδα μου αντιμετωπίζει την επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Την ίδια ώρα στην πολιτική σκηνή του τόπου, οι μαριονέτες των νεοταξιτών καλλιεργούν ένα τεταμένο και καταστροφικό κλίμα πόλωσης μέσω του οποίου σκοπεύουν να μας οδηγήσουν σε αδελφοκτόνες καταστάσεις.
Σάμπως σήμερα ποιός δεν εξοργίζεται με την μνημονιακή πολιτική που ακολουθούν οι ψευδοσυγκυβερνήσεις του κομματοκρατικού κατεστημένου;
Πού είναι όμως όλη αυτή η οργή; Γιατί οι Έλληνες την καταπιέζουμε βαθιά μέσα μας;
Γιατί απλούστατα σήμερα, είμαστε ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ!

ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Για να φέρουμε την Εθνική και Δημοκρατική Αλλαγή, πρέπει πρώτα να αφυπνίσουμε τον Λαό μας. Η Μεταπολίτευση κατάφερε να ρήξει τους Έλληνες σε πνευματικό λήθαργο.
Το ξύπνημα δεν είναι εύκολο και σε πολλούς ο ήχος του ξυπνητηριού θα μοιάζει αρκετά δυσάρεστος.
Πρέπει πρώτα από όλα λοιπόν να ξυπνήσουμε το Λαό μας. Να του εξηγήσουμε ποιοί βρίσκονται πίσω από όλα, ποιοί συνωμότησαν εναντίον του και γιατί.
Να τον απομακρύνουμε από τις κοντόφθαλμες νεοϊμπεριαλιστικές απόψεις του 4ου Ράιχ, που προωθούν μετά μανίας τα κατεστημένα Μ.Μ."Ε".
Να του δείξουμε πως υπάρχει και ο άλλος δρόμος. Ο δρόμος της Εθνικής Αξιοπρέπειας, ενάντια στις πολιτικές των κατοχικών δυνάμεων της Νέας Τάξης και των ντόπιων εντολοδόχων τους.

ΣΥΝΕΝΩΣΗ
Κατά δεύτερον πρέπει να καλλιεργήσουμε κλίμα Εθνικής Ενότητας και να αμβλύνουμε τις τυχόν κοινωνικές, ιδεολογικές, ταξικές, κ.λπ. ξεπερασμένες διαφορές.
Ο Λαός πρέπει να αναλογιστεί πως η πραγματική λύση στα προβλήματα του θα έρθει μόνο μετά τη συνένωσή του, πέρα από τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος.
Ο μεγάλος αγωνιστής και ήρωας του '21, ο στρατηγός Μακρυγιάννης έγραφε στα Απομνημονεύματά του: "Είμαστε εις το "εμείς" κι όχι εις το "εγώ". Και εις το εξής να μάθομεν γνώση, αν θέλομεν να φκιάσομεν χωριόν και να ζήσομεν όλοι μαζί."

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Η υπέρτατη αξία και αποτέλεσμα του Αγώνα μας θα είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
Μελετώντας την ένδοξη Ιστορία μας, ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει πως μόνο όταν ενωνόμαστε και τείνουμε χείρα βοηθείας στον συμπολίτη μας, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.
Πρέπει να καλλιεργήσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη. Όταν αυτό γίνει όλοι θα καρπωθούμε τα οφέλη της.
Ο εχθρός δεν είναι ο Συνέλληνας μας αλλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο στόχος δεν είναι να "φαγωθούμε" μεταξύ μας και να γίνουμε τα καλύτερα δυνατόν παραδείγματα του "διαίρει και βασίλευε", αλλά να αναπτύξουμε δεσμούς αναμεταξύ μας και να αλληλοβοηθήθουμε.

Όταν αυτά τα τρία βήματα τελικά εφαρμοστούν, δεν θα μπορεί να μας σταματήσει κανένας ξενόδουλος πολιτικάντης, καμιά ανθελληνική-εθνοπροδοτική συγκυβέρνηση ή "δύναμη καταστολής".
Τότε και μόνο θα μπορούμε να ορθώσουμε υπερήφανα το ανάστημα στους  κοσμοεξουσιαστές-λεγεωνάριους  της Παγκοσμιοποίησης και τους πεμπτοφαλαγγίτες τους.
Τότε και μόνο θα μπορούμε να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια Ελλάδα Ανεξάρτητη.
Οι Αγώνες για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα θα είναι πολύ δύσκολοι και θα βρεθούν πολλά εμπόδια στο δρόμο μας.
Θα ματώσουμε, θα περάσουμε πολύ δύσκολα, αλλά θα έχουμε μια Ελλάδα ελεύθερη, ισχυρή και κυρίαρχη. Μια Ελλάδα που θα πατά και πάλι στα δικά της πόδια !

Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΔΥΝΑΤΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...