Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Φυλλορροεί η Κατοχική Συγκυβέρνησηγράφει ο Βασίλης Πανδής
(Κέρκυρα, 19/8/12)


Κάθε μέρα όλο και πιο ξεκάθαρα πλέον, φαίνεται ξεκάθαρα πως όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης δεν ήταν τίποτε περισσότερο παρά "φούσκες" και "πυροτεχνήματα".
Με εκφοβισμούς περί του ότι θα βγούμε από τη ζώνη του ευρώ, και με παραμύθια περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, έκλεψαν την ψήφο των Ελλήνων.
Τα ψέματα της προδοτικής και ανθελληνικής συγκυβέρνησης Ν.Δ./ΠΑ.ΣΟ.Κ./ΔΗΜ.ΑΡ. καταρρέουν... Και μάλιστα τα καταρρίπτουν οι ίδιοι οι υπουργοί της.
Ο πρώτος που ξεκίνησε τον αποκαλυπτικό χορό της αλήθειας ήταν ο πλέον αρμόδιος: ο Υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας !
Ο κ.Στουρνάρας μόλις ανέλαβε το χαστοφυλάκιο του υπουργείου του, δήλωσε ότι πρέπει πρώτα να προσηλωθούμε στους "δημοσιονομικούς μας στόχους" πρώτα και μετά βλέπουμε...
Ο επόμενος ήταν ο τ.υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μάλιστα παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού για αυτόν ακριβώς τον λόγο, και για τις δηλώσεις του αυτές διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Μα πάνω από όλα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς έχει υπογράψει προσωπική δεσμευτική επιστολή προς τους δανειστές, στην οποία και γράφει πως δεν πρόκειται να επιδιώξει ρήξη και καμιά αλλαγή στο μνημόνιο ανεξαιρέτως του τι θα λέει προεκλογικά στους Έλληνες...
Βέβαια, ως σωστός "Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ" ταυτοχρόνως, ο πρωθυπουργός, ήταν αυτός που τον Ιούλιο του 2011 από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων έλεγε πως το "μνημόνιο=ευρώ - αντιμνημόνιο=δραχμή" είναι ψευτοδίλημμα, όπως επίσης και ότι δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση αφού το μνημόνιο είναι "take it or leave it".
Όλοι οι Έλληνες (ακόμη και αυτοί που εξαπατήθηκαν και ψήφισαν μνημονιακά κόμματα) κατάλαβαν πως είναι κατί παραπάνω από εμφανές το ότι το Δ.Ν.Τ., η Τρόϊκα και οι διεθνείς νταβατζήδες των αγορών, έχουν βάλει στο μάτι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Πατρίδας μας. Αυτές δηλαδή που ξεπουλάει τώρα, σε αυτά τα ίδια τα αφεντικά της, η κατοχική συγκυβέρνηση, με "fast track" μάλιστα διαδικασίες και με τον ψευδεπίγραφο τίτλο των "ιδιωτικοποιήσεων".
Ζυγώνει όμως το τέλος τους...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...