Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Το Κίνημά μας δεν θα γίνει τσιφλίκι κανενός!


Κέρκυρα, 30/8/12

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να αλώσει εκ των έσω το κίνημα που φτιάξαμε όλοι εμείς μαζί με σκοπό να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας, να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω !
Εμείς δημιουργήσαμε το πρώτο λαϊκό - πατριωτικό κίνημα στην Ιστορία της Μεταπολίτευσης και όχι άλλη μια κρατικοδίαιτη συντεχνία.
Η Αναγέννηση της Ελλάδας είναι μακρύς και δύσβατος δρόμος, αλλά σίγουρα η πορεία μας σε αυτόν, δεν περιλαμβάνει τους παραδρόμους των μικροπολιτικών "εγώ" και των παλαιοκομματικών πεποιθήσεων του καρεκλοκενταυρισμού οι οποίες άλλωστε και έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι.
Η παράταξη που υπερασπίζεται τόσο μέσα στη Βουλή όσο και έξω από αυτήν, τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα δεν μπορεί να είναι εργαλείο προσωπικής ανάδειξης ή καβατζώματος της οποιασδήποτε καρέκλας ή τίτλου.
Κάποιοι πιθανώς προέτρεξαν και παρανόησαν τις πεποιθήσεις μας...
Αγωνιστήκαμε και δουλέψαμε σκληρά, παρατήσαμε χίλιες δυο άλλες δουλειές για να συμμετέχουμε στην προσπάθεια, να πετύχουμε το μέχρι χθες ακατόρθωτο και να φτιάξουμε την εναλλακτική πρόταση, τον άλλο δρόμο.
Δεν υποκύπτουμε σε κανέναν καπηλευτή των αγώνων και των θυσιών μας !
Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η κατοχική συγκυβέρνηση - μνημονιακή χούντα φυλορροεί. Αν σήμερα δεν καταφέρουμε να επιβάλουμε τάξη στο εσωτερικό του δικού μας κινήματος, τότε πως αύριο θα κυβερνήσουμε τη χώρα;
Αναμένουμε το συνέδριο λοιπόν...

Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ
Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ

Βασίλης Πανδής
enomenoi-ellines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...