Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

"ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ" > Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!


Ο Λαρς Φελντ
Κέρκυρα, 30/8/12

Ο Λαρς Φελντ, οικονομολόγος και ένας από τους 5 συμβούλους της Άνγκελας Μέρκελ μιλώντας σε εκδήλωση της λέσχης οικονομικών συντακτών (ICFW) στη Φρανκφούρτη είπε πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι η λύση στην κρίση στην Ευρωζώνη, και ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έφερνε ισχυρότατους κλυδωνισμούς στις ευρωπαϊκές οικονομίες έως και διάλυση του κοινού νομίσματος !
Η εξόδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα οδηγούσε σε "κούρεμα" του γερμανικου ΑΕΠ μέχρι και 10 %, κάτι που θα ισοδυναμούσε με καταστροφή για τη Γερμανία...
Εξαιτίας του κύματος χρεοκοπιών μικρών και μεσαίων γερμανικών επιχειρήσεων, υποστήριξε, η γερμανική οικονομία θα έβλεπε να εξανεμίζεται μεταξύ του 7% και του 10% του ΑΕΠ της.
Συμπληρωματικά δήλωσε πως οι επιπτώσεις διάλυσης της νομισματικής ένωσης θα ήταν τέτοιας έκτασης που μπροστά τους θα ωχριούσε η κρίση του 2008 σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι αν τα τηλεοπτικά κανάλια και οι εφημερίδες που παίζουν τον ρόλο των καθεστωτικών μπουλντογκ, θα δημοσιέυσουν την είδηση...

Βασίλης Πανδής
enomenoi-ellines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...