Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ !


γράφει ο Βασίλης Πανδής
(22/8/12)


Η νεοφιλελεύθερη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων καταστρέφει τη χώρα, ξεπουλά τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές (τη μόνη ελπίδα ανάπτυξης) και διαλύει τον παραγωγικό ιστό.
Το Δόγμα του Σοκ που μας επιβάλει η Νέα Τάξη, ξηλώνει τα εργασιακά κεκτημένα και δικαιώματα, και τις κοινωνικές ελευθερίες, που αποκτήθηκαν από τον Λαό μέσα από βαμένους με αίμα, ιδρώτα και θυσίες αγώνες.
Η ανεργία αυξάνεται δραματικά από μέρα σε μέρα, χιλιάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο και άλλοι τόσοι συμπολίτες μας βάζουν τέλος στη ζωή τους, ενώ μερικοί άλλοι ζουν στον δρόμο και τρέφονται από τα συσσίτια.
Τι θα κάνουμε εμείς όμως για να αντιμετωπίσουμε και να σταματήσουμε την "αργεντινοποίηση" της ελληνικής κοινωνίας ;
Μια απάντηση - και αυτήν θα αναλύσω τώρα - το εργαλείο της απεργίας μπορεί να μας βοηθήσει στον αγώνα της ανατροπής της ανθελληνικής κατοχικής χούντας, των στυγνών τροϊκανών πολιτικών πρακτικών και των βάρβαρων μνημονίων.
Προσοχή όμως: τις "εθιμοτυπικές" απεργίες τύπου ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, κ.λπ., δηλαδή άντε να διαμαρτυρηθούμε κάνα μισάωρο να μας περάσει και η ώρα, να κάνουμε καμιά πορεία, να φωνάξουμε δυο-τρία συνθήματα της... βούρ..τσας, και αυτό ήταν όλο, δεν πρόκειται καν να τις προσέξει πόσο μάλλον να τις φοβηθεί (αν είναι δυνατόν...) το καθεστώς !!!
Χρειάζεται γενικευμένη απεργία από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους της χώρας (και δημόσιος και ιδιωτικός τομέας) με σκοπό να πέσει η συγκυβέρνηση που ετοιμάζεται να ψηφίσει νέα σφοδρά αντιλαϊκά μέτρα και τρίτο μνημόνιο μέχρι τον Δεκέμβρη.
Η απεργία μπορεί να διαρκέσει από δυο εβδομάδες και πάνω. Όσο χρειαστεί για να λυγίσουν οι δυνάμεις του μνημονίου και της κατοχής.
Μπορεί λοιπόν κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης απεργίας, να "παραλύσει ολόκληρη η χώρα, αλλά τι προτιμάτε ;
Μια Ελλάδα με προσωρινή παράλυση ή μια Ελλάδα με χρόνια γάγγραινα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...