Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ! - Ή ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΣ !


«Δεν δουλεύω για την κυβέρνηση, δουλεύω για τον Ελληνισμό. Δεν αγαπώ την κυβέρνηση, αγαπώ τον Ελληνισμό. Σιχαίνομαι την κυβέρνηση, δεν σιχαίνομαι τον Ελληνισμό. Άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση πέφτω, σηκώνομαι όταν νιώθω τον Ελληνισμό. Πονώ για τον Ελληνισμό, για την κυβέρνηση μου έρχεται καταφρόνια. Για να ζήσω περισσότερο πρέπει να συνδεθώ με το Έθνος μου. Συνδέομαι με το Έθνος μου, όταν προσπαθώ να το δυναμώσω, διοχετεύοντας όλες τις δυνάμεις μου εκεί, δηλαδή σ΄ αυτόν τον σκοπό»
~ Ίων Δραγούμης

Τα τελευταία 40 περίπου έτη οι κυβερνήσεις των εθνοπροδοτών, σε άγαστη συνεργασία με τους Ευρωπαίους ανθέλληνες, προσπαθούν να ξεπουλήσουν κυριολεκτικά τις όποιες πλουτοπαραγωγικές πηγές της Πατρίδας μας.
Ο Ελληνικός Λαός, μπροστά στην απειλή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μοιάζει διχασμένος και τρομαγμένος να αντιμετωπίσει τους νέους κατακτητές, τους κομισάριους και ανθυπάτους του 4ου Ράιχ.
Φτάνει όμως η ώρα που θα ανοίξουν τα μάτια και όλων των Ελλήνων.
Θα αφυπνισθεί η Εθνική και Λαϊκή Συνείδηση των Ελλήνων, και τότε καμιά Μέρκελ (πόσο μάλλον κανένας Σαμαροβενιζέλος) δεν θα μπορεί να μας σταματήσει!
Το ποτάμι της αποκατάστασης της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας, θα γίνει ο χείμαρρος που θα καταπνίξει αυτούς που επιβουλεύονται την Ελλάδα.
Για να φτάσουμε όμως στο τέρμα του δρόμου και να πετύχουμε τους σκοπούς μας, πρέπει αν είμαστε απόλυτα ενωμένοι. Θα υποστούμε τις συνέπειες, αλλά δεν θα δειλιάσουμε. Δεν θα λιποτακτήσουμε μπροστά στις θυσίες, δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά στους κινδύνους, δεν θα χάσουμε την Ενότητα και την Πίστη μας, γιατί ξέρουμε πως αγωνιζόμαστε για κάτι το ευγενικό, το ηθικό και ωραίο.
Γιατί ξέρουμε τη δύναμη της Λαϊκής Ενότητας των Ελλήνων.
Γιατί ξέρουμε πως μετά τον Γολγοθά, έρχεται η Ανάσταση...
Ο μόνος δρόμος για εμάς πλέον, είναι ο δρόμος της Εθνικής Αντίστασης !
Θα αγωνιστούμε για την Ελευθερία της Πατρίδας μας, και θα νικήσουμε !

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ ! - 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΣ !


Βασίλης Πανδής
enomenoi-ellines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...