Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ


Σήμερα, κατά την συγκέντρωση και των αποστράτων έξω από τη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος προσκλήθηκε από την πλειονότητα των ιδίων για να παραστεί και να χαιρετήσει τους διαδηλωτές (τα περισσότερα μέλη της πορείας μάλιστα έσπευσαν και στο περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος, για να υπογράψουν το αίτημα του κινήματος να διενεργηθεί έρευνα για το πως και γιατί φτάσαμε στο μνημόνιο !!!).
Μεμονωμένοι όμως "διαδηλωτές" και προφανώς όψιμοι επαναστάτες (αφού "άρπαξαν τα άρματα" μόνο όταν άρχισε να πετσοκόβεται η σύνταξή τους...) ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα εναντίον του κ.Καμμένου.
Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:
"Η πλειοψηφία υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να συνυπογράψουν το αίτημα τους για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από οιονδήποτε τυχόν το αμφισβητήσει.
Οι, ευτυχώς, λίγοι διαδηλωτές προφανώς από την αντίστοιχη κλαδική της Νέας Δημοκρατίας, που προσπάθησαν να καθοδηγήσουν τους λοιπούς παριστάμενους, με ύβρεις και ισοπεδωτικούς- απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πείθουν τους Έλληνες οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το μόνο πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό κόμμα που έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή τους αγώνες και τις προσπάθειες τους κατά των πολιτικών που παράγονται από το μνημόνιο.
Οι προβοκάτορες- κλακαδόροι δεν μας πτοούν γιατί είμαστε μαθημένοι σε αντίξοες συνθήκες και με κόστος υπερασπιζόμαστε ιδέες, ιδανικά και πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας. 
Αντί για προβοκάτσιες, καλό θα ήταν, να απαντήσουν στους συναδέλφους τους αν θα εξακολουθήσουν να ψηφίζουν όσους εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές. Δεν θα επιτρέψουμε τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό στον οποίο επενδύει η κυβέρνηση."

Υ.Γ.: Φυσικά όλα τα ΝΔ-τρολλ του διαδικτύου (π.χ. Χατζηνικολάου), έσπευσαν να περιγράψουν τις αποδοκιμασίες των ομοϊδεατών τους προς τον Πάνο Καμμένο, με τα πιο μελανά χρώματα... Δηλαδή, τέτοια περιγραφή για την προβοκάτσια τους, δεν έκαναν ούτε και για το λιντσάρισμα του Αμερικανού πρέσβη στους δρόμους της Βεγγάζης... Έλεος πιά!

Βασίλης Πανδής
http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...