Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πως θα αφυπνίσουμε τους συνέλληνες


Οι εν Ελλάδι εκτελεστές των επιταγών της Νέας Τάξης προσπαθούν να μεταβάλουν τον Ελληνικό Λαό σε μια άμορφη μάζα, η οποία ωχαδερφιστικά καταπνίγει τον θυμό της και δεν αντιδρά στην καταστροφή της.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκοι θα πρέπει τώρα, να τρίβουν τα χέρια τους, αφού τώρα καρπώνονται την ανταμοιβή των "κόπων" τους.

Το ξεπούλημα και η συντεταγμένη εθνοκτονία βρίσκονται εν εξελίξει, αλλά (σχεδόν) κανείς πλέον δεν αντιδρά.

Λίγοι είναι αυτοί οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι που προσπαθούν να πουν την αλήθεια, και συνήθως αποκαλούνται "γραφικοί" και "συνωμοσιολόγοι", από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Ανήκουστα σκάνδαλα και συνωμοσίες σιωπής έχουν παιχτεί εις βάρος των Ελλήνων, παρ' όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε τον μακάριο ύπνο μας.

Δεν ξεσηκωνόμαστε, δεν αντιδρούμε, δεν παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, μα... μόνο βουβά αγανακτούμε και υπομένουμε τα σκληροπυρηνικά νεοφιλελεύθερα βασανιστήρια που μας επιβάλουν οι ξένοι κατακτητές, οι ντόπιοι εθνοπροδότες και τα τσιράκια του τραπεζικού κατεστημένου.

Όπως έχω ξαναγράψει, η Νέα Τάξη Πραγμάτων επελαύνει και δρα ανενόχλητη μόνο και μόνο λόγω αυτής της βουβής υπομονής των Ελλήνων και κατ'επέκταση όλων των Λαών.

Γι' αυτό το λόγο, για να βάλουμε τέλος στην Παγκοσμιοποίηση, χρειάζεται η Εθνική Αφύπνιση.
Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες αλλά καμιά δεν έχει επιτύχει (προς το παρόν εννοείται).

 

Πως θα αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας

Οι βάσεις του Αγώνα μας για να ανατρέψουμε το μνημονιακό κατεστημένο και την συντεταγμένη προπαγάνδα του, για να επιτύχει, πρέπει να είναι συγχρονισμένες με τους ρυθμούς των καιρών μας.
Στη διάδοση της Αφύπνισης και στην εξάπλωση του εθνικοαπελευθερωτικού ρεύματος θα χρησιμοποιηθούν 6 βασικοί άξονες (μπορούν βέβαια να προστεθούν και άλλες προτάσεις):
  1. Πληροφόρηση για όλα τα διεθνή σημαντικά τοπικά, εθνικά, και διεθνή γεγονότα και λήψη δημόσιας θέσης με ανάλογο σχολιασμό και τοποθέτηση.
  2. Μελέτη, εκλαΐκευση και διάδοση των ιδεολογικοπολιτικών μας θέσεων.
  3. Εκτύπωση φυλλαδίων με εκλαΐκευμένες τις βασικές μας θέσεις.
  4. Οργάνωση συγκεντρώσεων, ομιλιών και συζητήσεων, από τα σπίτια και τις γειτονιές μέχρι και σε επίπεδο πόλεως.
  5. Αφισσοκόληση.
  6. Εκτεταμένη χρήση των διαδικτυακών μέσων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (όχι όμως φυσικά να παραμείνουμε εκεί και να είμαστε "επαναστάτες του πληκτρολογίου", αλλά να ξεκινήσουμε από εκεί για να καταλήξουμε στην ανατροπή).

Δεν τους σώζει τίποτα

Όταν όμως θα ανοίξουν τα μάτια των Ελλήνων, τότε το αμαρτωλό καθεστώς των δολπλόκων της Μεταπολίτευσης, δεν θα το σώζει καμιά διμοιρία ΜΑΤ, κανένα ελικόπτερο...

Οι ξενόδουλοι μασόνοι και υποτελείς στον Σιωνισμό κυβερνώντες προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα, προπαγάνδες, ψέμματα και εκφοβισμούς να κρατήσουν τους Έλληνες κοιμισμένους και φοβισμένους. Αλλά το ποτάμι τώρα πια, δεν γυρίζει πίσω...


Βασίλης Πανδής
http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...