Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται μαύρος χειμώνας για την Ελλάδα


Ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως η δωσιλογική κυβέρνηση Σαμαρά δεν πρόκειται να τη βγάλει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν χρειάζεται δα να είσαι και μάντης...

Ωστόσο τους προδότες και πρακτορίσκους που την απαρτίζουν δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο παρά να καταφέρουν να περάσουν από τη Βουλή το πακέτο δυσβάσταχτων μέτρων των 11,5 δις.

Τότε φυσικά θα είναι που θα δοθεί η αφορμή για την πτώση της ήδη ξοφλημένης λυκοφιλικής συμμαχίας των προθύμων.

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος του 2012 και ο Ιανουάριος του 2013, θα είναι τρεις κολασμένοι μήνες κατά τους οποίους τα "Δεκεμβριανά" του 2008, θα μοιάζουν με "τέϊον δεσποινίδων" !

Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους αλλά το καθεστώς δεν θα μείνει άπραγο φυσικά... Θα κατεβάσει για άλλη μια φορά τους γνωστούς (δήθεν) "αντιεξουσιαστές" - μπαχαλάκηδες, με τα επίσης γνωστά αποτελέσματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δυστυχώς, θα χυθεί αίμα.

Γύρω στον Φεβρουάριο του 2013 και ενώ σύμφωνα με αμερικανικές πηγές, θα έχει κατακάτσει ο "κουρνιαχτός" και θα θρηνούμε τα θύματα της αιματοχυσίας.

Στο όλο σκηνικό της κοινωνικής αποσταθεροποίησης ως απο μηχανής θεός και ουρανοκατέβατη λύση (δήθεν υποσχόμενη την ειρήνη και ασφάλεια) θα δοθεί, η διεξαγωγή εκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς (εάν δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα έως τότε, αφού το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ ρευστό) θα κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση, είτε με αυτοδυναμία είτε στηριζόμενος από κάποια άλλα κόμματα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ούτε καν μια τύποις φιλολαϊκή "κυβέρνηση της αριστεράς" (μην ξεράσω...) δεν θα είναι ικανή να σταματήσει τον χείμαρρο της λαϊκής οργής και ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα δεν θα αντέξει πάνω από 2-4 μήνες.

Υ.Γ.: Ας μην τρέφει κανείς αυταπάτες πως με την κυβέρνηση Τσίπρα (η οποία θα καταρρεύσει  - το αργότερο - τον Ιούλιο του 2013) πρόκειται να αλλάξει κάτι... Όπως ο Σαμαράς συνεχίζει το έργο του Τζέφρυ και του Παπαδήμ(ι)ου, έτσι και ο Τσίπρας θα ακολουθήσει τα χνάρια του Σαμαρά (πετώντας όμως βέβαια που και που και καμιά "αναδιαπραγματευτική" ή ανδρεοπαπανδρεϊκή κορώνα) ξεπουλώντας ό,τι έχει απομείνει από την δύσμοιρη Ελλάδα που ξέραμε...


Βασίλης Πανδής
http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...