Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ" ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘΣήμερα Παρασκευή, συνεδριάσε επι τέσσερεις ώρες (από τις 11 π.μ., κ.ε.) και κεκλεισμένων των θυρών η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα «Δημήτρης Παπασπύρου» (150) στη Βουλή, υπο την προεδρία του προέδρου του κινήματος κ.Πάνου Καμμένου και τοποθετήθηκαν όλοι οι βουλευτές.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου τα θέματα που απασχόλησαν την συνεδρίαση αφορούν την προετοιμασία της επίσκεψης του κ.Καμμένου στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την πορεία του μέχρι τώρα κοινοβουλευτικού έργου.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ και το enikos.gr, ετοιμάστηκε το μανιφέστο του κινήματος για το μέλλον της Ευρώπης, που θα παρουσιαστεί από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Το συγκεκριμένο "μανιφέστο" αναφέρεται σε μια Ευρώπη των Εθνών, όπου διατηρείται η έννοια του έθνους-κράτους και απορρίπτεται «η Ευρώπη των Γερμανών».
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαφωνούν με το ενδεχόμενο προώθησης μιας ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, τύπου "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης"και περαιτέρω παράδοσης Εθνικής κυριαρχίας.
Επίσης, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, αλλά και ζητήματα στρατηγικής και παρεμβάσεων επί όλων των θεμάτων στη διάρκεια των διαδικασιών του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Βασίλης Πανδής
enomenoi-ellines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...