Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

"Κάτι περίεργο συμβαίνει στο... προτεκτοράτο της Γραικυλίας"

- Διαβάζω πως η Μέρκελ ετοιμάζει μνημόνιο και για Ιταλία-Ισπανία. Όχι που θα ξεφεύγατε εσείς από τα σαγόνια του Μερκελ-οκαρχαρία... Γατάκια !


- Ο Κομανέτσης σκέφτεται δημοψήφισμα για τα νέα μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο δίλημμα που θα τεθεί θα είναι: "Αποικία των δανειστών ή Προτεκτοράτο των κερδοσκόπων;"


- Ο προαναφερθείς, μάλλον φοβάται μην έχει την κατάληξη του Τζέφρυ και τύχει περιστατικών σαν αυτό του 2010 με την ρίψη παπουτσιού ! Έτσι κατήργησε και την εθιμοτυπική πρωθυπουργική συνέντευξη τύπου...- Στα πρόθυρα της διάλυσης η ΔΗΜΑΡ. Φώτη Κουβέλη, πες στον εκπρόσωπο τύπου σου, μην τύχει και πληγώσει τη νέα του σύντροφο, γιατί ο παππούς Επίτιμος, καραδοκεί, και ξέρεις εσύ...

- Τα εναπομείναντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έχουν ζαλιστεί από τις σβούρες και τις παλινωδίες του Βουβουζέλου και πλέον ανοιχτά αναρωτιούνται "Που το πάει ;"
- Καλοστημένες κόντρες Τσίπρα-Στουρνάρα εντός Βουλής. Η "ροζουλί αριστερά" σχεδόν έφτασε στην πηγή, για να δούμε όμως αν θα πιεί νερό.- Ο Φούχτελ, ως εντεταλμένος διοικητής της Μέρκελ, αλωνίζει ολόκληρη την Ελλάδα ανενόχλητος, και χωρίς να ανοίξει μύτη από πλευράς κυβερνήσεως...- Μετά το εξωφρενικό ξεπούλημα της ΑΤΕ, πάμε σε αυτό του ΤΤ... Ε ρε γλέντια !


- Ο Κάρολος Παπούλιας, ενώ πέρυσι είχε απαρνηθεί τον μισθό του, τώρα λέει πως θα τον μειώσει στο 1/3, αλλά διαμηνύει "να κοπεί ο μισθός του επόμενου προέδρου".
Ας τον τρελόοοο στην τρέεελα τουυυ !!!
Τελικά αποδεικνύεται εκ των υστέρων πως ο Πάνος Καμμένος... είχε δίκιο !


- Σωστή παρέμβαση του πρ.προέδρου της Βουλής, κ.Δημήτρη Σιούφα: "Να τυπωθούν χαρτονομίσματα των 1 και 2 ευρώ."
Άντε μπράβο, γιατί τις 340 και τις 680 δραχμές, τις περάσαμε για... φραγκοδίφραγκα !- Ρε παιδιά, γιατί να ήταν όλα τόσο μέλι-γάλα στον "περίπατο" Σαμαρά-Δένδια στην Ομόνοια ;
Πως εξαφανίστηκαν μεμιάς βαποράκια, πόρνες και παρεμπόριο ;
Μήπως να κάνουν από μια επίσκεψη κάθε μέρα ;Καληνύχτα, Ελλάδα...........


Βασίλης Πανδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...