Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Έλληνες διαλέξτε, Εθνική Ανεξαρτησία ή υποτέλεια στη Νέα Τάξη ;


Ο μόνος που μπορεί να βάλει ένα τέλος στην κατάντια και στην εθνική ταπείνωση και ξεπεσμό, είναι ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός.
Αρκεί να το θελήσει.
Δεν πρέπει να αφήσουμε την μνημονιακή συγκυβέρνηση και την τρόικα να τα ξεπουλήσουν όλα.
Κάθε μέρα εισβάλουν κατά χιλιάδες από τα σύνορα-σουρωτήρι μας, λαθροέποικοι ισλαμοφασίστες.
Η Εθνική Κυριαρχία στέλνεται στο απόσπασμα.
Το Σύνταγμα γίνεται κουρελόχαρτο και καταπατείται καθημερινά.
Οι μάσκες έχουν ήδη πέσει.
Εκτελούν πειθήνια τις εντολές της Μέρκελ και του Σόιμπλε, και μας σέρνουν στο 4ο Ράιχ και τις "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης" μέσω ενός ψευδεπίγραφου φεντεραλισμού και απώλειας της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Οι Εθνικές και πολιτισμικές ταυτότητες, δεν είναι παρά μόνο μερικές λέξεις για τους επικυρίαρχους Σιωνιστές της Παγκοσμιοποίησης.
Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος... Εσύ φταις που τους ψήφισες, και παρ' όλο που σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα σου, δεν σηκώνεσαι από τον καναπέ, την τηλεόραση και το facebook να τους ταράξεις στις κλωτσιές...
Κάποιος Αμερικανός τραπεζίτης, είχε πει κάποτε: "Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την εκμετάλλευση του μαλάκα !"
Ξύπνα επιτέλους !
Μην σε κοροϊδεύουν άλλο!
Οι υπογραφές των Σαμαροβενιζέλων σε δεσμευτικές επιστολές προς την Μέρκελ, δεσμεύουν τελικά μόνο τους ίδιους και όχι τους Έλληνες πολίτες. Ο Μαχάτμα Γκάντι έλεγε: "Οι υπογραφές του Κυβερνήτη, δεσμεύουν το λαό, ΜΟΝΟ όταν είναι προς το συμφέρον του."
Η απάτη με την οποία μας παραμυθιάζουνε (η λεγόμενη "κρίση") είναι ένα ακόμα κόλπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να δεχτούμε αβίαστα τα σχέδιά της, αφού θα είμαστε απελπισμένοι από την οικονομική μας κατάσταση !
Η όλη κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια.  Εκατοντάδες συνέλληνές μας καθημερινά χάνουν το σπίτι τους ή τρέφονται από τα συσσίτια.
Και όλα αυτά, για να συνεχίσουμε την πολιτική λιτότητας και να είμαστε τα "καλά παιδιά" αποσπώντας που και που και κανέναν "καλό λόγο" της "φύρερ"...
Η συγκυβερνήσεις, την επαύριο των εκλογών ξεχνούν οτιδήποτε έλεγαν μέχρι χτες και εφαρμόζουν πιστά τις πολιτικές της Τρόικας.

Ελληνικέ Λαέ, Ξεσηκώσου - Ανάτρεψέ τους !
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ !


Βασίλης Πανδής
http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...