Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Τα ελληνικά νησιά, "δώρο" της Τρόικας στην Τουρκία !Τα πλέον εξωφρενικά συμβαίνουν στην Ελλάδα και σχεδόν κανείς δεν παρεμβαίνει...

Η Τρόικα ζήτησε από την (ανθ)"ελληνική" (συγ)κυβέρνηση να εκκενώσει (!) όσα νησάκια έχουν πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων !!!!!

Τα εν λόγω νησιά είναι τα εξής:

Αιγαίο Πέλαγος:
Γαύδος 88 κάτοικοι
Γαϊδουρονήσι 3
Θύμαινα 152
Αντίψαρα 4
Κυρα Παναγιά Αλοννήσου 10
Περιστέρα 5
Πιπέρι 2
Κυκλάδες
Δήλος 14
Μακρόνησος 5
Κάτω Κουφονήσι 60
Ηρακλειά 151
Δωδεκάνησα:
Ψέριμος 130
Φαρμακονήσι 74
Τέλενδος 54
Αρκιοί 54
Λέβιθα 8
Γυαλί 10
Σαρία 22
Κίναρος 2
Αργοσαρωνικός
Δοκός Ύδρας 43
Επτάνησα
Καστός Λευκάδας 78
Αντικύθηρα 44
Αντίπαξοι 64

Η μισελληνική Τρόικα με τις παράλογες και ανεδαφικές απαιτήσεις της οι οποίες αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των επεκτατικών βλέψεων της Άγκυρας, προσπαθεί να επιβάλει έναν νέου τύπου ξεριζωμό για τους Έλληνες νησιώτες.

Την ίδια ώρα ο νεο-οθωμανιστής Υπ.Εξ. της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου κάνει επίσκεψη στην Ελλάδα και μπροστά στον τρίτο τη τάξη πολιτειακό παράγοντα της Ελληνικής Δημοκρατίας κάνει δηλώσεις περί "ελεύθερου Αιγαίου"...


Βασίλης Πανδής
http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/

Τελευταία Ενημέρωση: Ανακοίνωση της κ. Μίκας Ιατρίδη βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων - υπεύθυνης για τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας:
"Ο κ. Υπουργός, εμφανιζόμενος σήμερα να απορρίπτει εισήγηση για την εκκένωση των νησιών με πληθυσμό μέχρι 150 κατοίκους, στην πραγματικότητα λειτουργεί ως «λαγός» της Τρόικας και της Συγκυβέρνησης.
Κύριε Μουσουρούλη, οι ευθύνες σας για το Μνημόνιο είναι απαράγραπτες και δεν πρόκειται να σας απαλλάξει ο ελληνικός λαός, όσο και να επιδιώκετε να φανείτε ηρωικά αντιστεκόμενος στην Τρόικα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...