Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΪΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ - ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ AΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ (Άρθρο του Δ.Αντωνίου)


γράφει ο Δημ. Αντωνίου
 

Το ανατριχιαστικότερο γεγονός της επίσκεψης της «Σκύλας» του Βερολίνου στην Αθήνα, ήταν η συνοδεία της από Γερμανικά πιράνχας («επιχειρηματίες») οι οποίοι επέπεσαν πάνω σε έναν ημιθανή Λαό να του διαμοιράσουν βάρβαρα τα ιμάτια…κι αυτά μετά από πρόσκληση των ημεδαπών καταραμένων προδοτών…η ιστορία παραμονεύει…
Από τον Ιανουάριο του 2011, στις αρχές του virtual πολιτικού μου κόμματος «Ελπίδα Πολιτείας» είχα περιλάβει και την εξής πρωτοποριακή ιδέα για την σωτηρία του Εθνικού μας Πλούτου από αντίστοιχα ξένα πιράνχας, που την ονόμασα (την ιδέα) «Λαικό Καπιταλισμό» και συνίσταται στο εξής:
Εισάγουμε την αρχή του «λαϊκού καταπιταλισμού», ήτοι της οργάνωσης και αποτίμησης της εντός συναλλαγών κρατικής περιουσίας σε μορφή
επενδυτικού κεφαλαίου και της ισοτίμου και ισαρίθμου διανομής του σε
μορφή ονομαστικών μετοχών σε όλους τους Έλληνες πολίτες με μοναδική Ιθαγένεια την Ελληνική.


Το επενδυτικό αυτό κεφάλαιο διαχειρίζεται αποκλειστικά αρμοδία ανεξάρτητη κρατική εταιρεία. Οι μετοχές δεν ανταλλάσσονται (δεν πωλούνται, μόνο μεταβιβάζονται κληρονομικά) μεταξύ οιουδήποτε, αλλάζουν δε ισότιμα σε αριθμό μόνο σύμφωνα με την αλλαγή του πληθυσμού.
Τα κέρδη του κεφαλαίου (μετοχών) εκπηγάζουν από την εκμετάλλευση και αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας και διανέμονται ως μερίσματα ή επανεπενδύονται.
YΣ. Την ιδέα αυτή την είχα δημοσιεύσει στις «αρχές του κόμματος» στο blog μου και το site από το 2011, την είχα αναγγείλει στις ομιλίες μου σε όλη την Ελλάδα και στην εκπομπή «Μακελειό» του Κόντρα τον Ιούλιο του 2011. Στην συνέχεια, τον Απρίλιο του 2012, την ανακοίνωσα δημόσια στα γραφεία των Ανεξ. Ελλήνων, σε μια κοινή δημόσια συνάντηση του Πάνου και των Κινημάτων στο ισόγειο των γραφείων. Ο Πάνος μου ζήτησε να την του δώσω εγγράφως πράγμα που έκανα…και το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξ. Ελλήνων στηρίχτηκε στην ιδέα μου αυτή-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Δέστε στην σελ. 11 του οικονομικού προγράμματος του κόμματος. «Ίδρυση Νέας Ελληνικής Τράπεζας Επενδύσεων»: Στην τράπεζα αυτή μεταβιβάζονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος και μοιράζονται σε μετοχές σε όλους τους έλληνες!! Αποτέλεσμα: Με θυσίασαν για τον Κουίκ, την γκόμενα του Κου..ή, τον Κοντ/δη κλπ.κλπ. Αλλά το σπουδαιότερο: Ακούσατε εσείς ότι το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος στηρίχθηκε στην ιδέα αυτή του Αντωνίου? Όχι?...ούτε εγώ…κι είναι τρομακτικό να σου οικοιοποιούνται αήθως τα πνευματικά σου παιδιά…είναι το ίδια ωσάν να σου αρπάζουν τα βιολογικά παιδιά. 


http://elpida-politeias.gr/wp-content/uploads/2011/06/elpida_politias.pdf (οι αρχές του κόμματος «Ελπίδα Πολιτείας»
www.zoidosia.blogspotv.com (το blog μου)

Δημ.Αντωνίου

Περισσότερα άρθρα του κ.Αντωνίου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...