Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Δεν παραδινόμαστε αλήτες, ρουφιάνοι νεοταξίτες!Συνέλληνες, τα περιθώρια στενεύουν.

Φτάνουμε σιγά-σιγά στο σημείο χωρίς γυρισμό.

Στο τέλος της διαδικασίας εφαρμογής του "Δόγματος του Σοκ" και της καθιέρωσης των νεοφιλελεύθερων επιταγών στην ελληνική κοινωνία.

ΤΩΡΑ είναι η τελευταία μας ευκαιρία...

Η ευκαιρία ενοποίησης του Πατριωτικού Αγώνα και Συνένωσης των Ελλήνων.

Το σκανδαλώδες ξεπούλημα της ΔΕΗ, του ΟΠΑΠ, κ.λπ. η συγκυβέρνηση των προθύμων και ο θίασος των υποταγμένων στα τροϊκανά προστάγματα φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση σε μια τροπολογία (!) και σε ένα κοινό νομοσχέδιο το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα... Από την εξίσωση της τιμής του πετρέλαιου θέρμανσης με αυτή του κίνησης και κόψιμο 25 ευρώ από τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, στην εκποίηση της περιουσίας των πανεπιστημίων και τις συνεταιριστικές τράπεζες !!!

Στο χέρι μας είναι να τα ανατρέψουμε όλα.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν προβοκάτορα (φέροντα τον φερετζέ του "υπερπατριώτη" και του "εθνικισταρά", που τελικά καταντά βλαστήμια και καλλιεργεί αποστροφή για τον πραγματικό και αυθεντικό πατριωτισμό και τον υγιή εθνοκεντρισμό) να μας διχάσει ξανά.

Ο εχθρός μας είναι κοινός και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Οι πράξεις μας είναι πράξεις συνείδησης, πράξεις αξιοπρέπειας και απόφασης.

Μην σας επηρεάζει η προπαγάνδα των νταβατζήδων των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης... Λαός τρομαγμένος = υποταγμένος. Ενώ Λαός υπερήφανος, αφυπνισμένος και ξεσηκωμένος ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ !

Μην το βάζετε κάτω για τίποτα και κανέναν.

Ο μέγιστος Κώστας Βάρναλης έγραψε: "Αλίμονο στον αυτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισιάς παραδίνεται για να σωθεί στο έλεος του Θεού και στους νόμους των κλεφτών!"

Και ο Οδυσσέας Ελύτης: "Από 'μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Από 'μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα βρίσκεται στα χέρια μας."

Βασίλης Πανδής
http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...