Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

"Δημοκρατικές ευαισθησίες" από ορκισμένους ανθέλληνες!Θίχτηκαν όλοι οι "προοδευτικοί" και "δημοκράτες" από τις αποδοκιμασίες στην παρουσίαση του βιβλίου της Μ.Ρεπούση στα Χανιά...

Η νομαρχιακή επιτροπή Χανίων της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε μύδρους εναντίον των στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των μελών του ΕΠΑΜ που βρέθηκαν στην παρουσίαση με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις θέσεις της κ.Ρεπούση.

Χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου-παραλήρημα αναφέρεται στην "εντεινόμενη δράση ακραίων εθνικιστικών ομάδων και προσώπων" και για "ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις και πρακτικές", ενώ "Καλεί την ηγεσία των ΑΝ.ΕΛ να πάρει θέση για τις πραχτικές των στελεχών της και τις εισαγγελικές αρχές να πράξουν τα νόμιμα." (!!!)

Έσπευσε βέβαια να συμπαρασταθεί στο... δράμα της "αδικημένης ιστορικού" και ο έτερος ψευτοπροοδευτικός, ο υβριστής του Κολοκοτρώνη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Τατσόπουλος..."Κουράγιο, Μαρία. Βιώνουμε μια Καταιγίδα των Ηλιθίων. Σχολιάζω την περιπέτειά σου και στον "τοίχο" μου."

Και νωρίτερα βέβαια είχε σχολιάσει το γεγονός στη δική του σελίδα στο facebook:

"Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει άλλος ιστορικός, στο δυτικό κόσμο τουλάχιστον, που να έχει τιμωρηθεί τόσο σκληρά όσο η Ρεπούση για ΜΙΑ άστοχη λέξη της προ χρόνων."

"Κύριε" Τατσόπουλε, η ιδιότητα του ιστορικού δεν είναι παίξε-γέλασε. Και με το "άστοχη λέξη" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο παραλληλισμός ενός "συνωστισμού" με μια ΣΦΑΓΗ ή μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...