Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση του Χρύσανθου Μακρή για τα σενάρια περί πολιτικού φλερτ του Κ.Βελόπουλου με τους ΑΝ.ΕΛ.


Ο κ.Χρύσανθος Μακρής παρεμβαίνει στα τεκταινόμενα του κινήματος με δήλωσή του στο μπλογκ μας, σε σχέση με τα σενάρια του "πολιτικού φλερτ" με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η δήλωση του κ.Μακρή στο "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ":

Η πολιτική συνεργασιών του κινήματός μας θα πρέπει να γίνει με προσεκτικά βήματα και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος.

Βεβαίως όμως όσοι έχουν ψηφίσει μνημόνια σίγουρα δεν έχουν θέση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά δεν μπορούμε να μην συνεργαστούμε με όποιον προτίθεται να στηρίξει τα όσα εμείς πρεσβεύουμε, να ενισχύσει τον αγώνα μας και να βοηθήσει πλέον στην ανατροπή του σάπιου καθεστώτος.
 
Εφ'όσον λοιπόν συγκεκριμένοι βουλευτές (νυν και πρώην), όπως ο Κυριάκος Βελόπουλος έχουν αλλάξει στάση και δηλώνουν πως είναι εναντίον της μνημονιακής πολιτικής και ότι η όποια ψήφος τους στα μνημόνια  ήταν προϊόν της κομματικής πειθαρχίας/εκβιασμού, μπορούν να στηρίξουν ΜΟΝΟΝ ως συνεργαζόμενοι τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ξαναλέω πως φυσικά και δεν τίθεται θέμα ένταξής τους και προσχώρησης στο κίνημά μας όσων επέλεξαν στο παρελθόν να στηρίξουν τον παλαιοκομματισμό, αλλά σύμπλευσης και συνεργασίας ώστε να δοθεί η μάχη για την Ελλάδα η οποία δεν μπορεί να δοθεί με εγωισμούς και μικρότητες.

Κάθε μέρα που ένας πρώην μνημονιακός συνεργάζεται μαζί μας, γκρεμίζεται και ένα μέρος του μνημονιακού τείχους το οποίο έχει εγκλωβίσει τη χώρα μας.

Για να οικοδομήσουμε την Ανεξάρτητη Ελλάδα χρειάζεται να βάλουμε πλάτη όλοι μας.

"Όποιος δεν θέλει να μοιραστεί  την νίκη, είναι καταδικασμένος να μοιραστεί την ήττα..."

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...