Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Πόσο Θανατηφόρα είναι η Προπαγάνδα των «Αντιμνημονιακών»-Ευρωπαϊστών (!!!) να… περιμένουμε να γίνει η Ευρώπη… ανθρώπινη (!!!) - Το Τρομακτικό Παράδειγμα της Αργεντινής


γράφει ο κ.Κωστής Βεζδρεβάνης, Ιατρός-Ουρολόγος

Ηγουμενίτσα, 15/11/2012

Κατ’ αρχήν και για να ακυρώσουμε ένα ακόμα ΕΛΕΕΙΝΟ ΨΕΜΑ, των Ευρωπαϊστών. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΤΡΟΪΚΑ». Προπαγανδιστικό κόλπο των Ευρωπαίων είναι! Καμία «Τρόικα» δεν επιβάλλει τα παρανοϊκά Μνημόνια, όπως σας λέει η Τηλεόραση των Αλητοτραπεζιτών! Η Ευρωπαϊκή Ένωση τα επιβάλλει! Το ΔΝΤ δεν είναι παρά ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ! Γιατί το ΔΝΤ έχει πλούσια εμπειρία στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΩΝ («τεχνογνωσία» λέγανε οι Γερμανοί από την αρχή αυτού του Εφιάλτη). Χωρών ισοπεδωμένων όπως η Αργεντινή, που σαν πρόσφατο θύμα τέτοιας ΕΠΙΘΕΣΗΣ, οι ομοιότητες είναι τεράστιες στις τακτικές των Αλητοτραπεζιτών, που όργανό τους είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο θέμα μας, μη νομίζετε πως είναι τόσο αθώα η … αναμονή να γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση … ανθρώπινη και να σταματήσει να ισοπεδώνει την Ελλάδα με τα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ (όπως οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι παραδέχονται!) Μνημόνια. Έτσι μας συνιστούν οι «αντιμνημονιακοί» μεν, … Ευρωπαϊστές δε (!!!) πολιτικάντηδες της Τηλεοπτικής «Βουλής» που «ψηφίσαμε». Υπομονή μάς λένε…
Σε μερικά πράγματα όμως, το χάσιμο χρόνου είναι ΜΟΙΡΑΙΟ, όπως ήταν στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, όπου στα ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Μνημονίων ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ:
Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ του Λαού
Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ του Εθνικού της Πλούτου (οι «αποκρατικοποιήσεις» που η Τραπεζική Χούντα της «Βουλής» μάς προτείνει ως… σωτηρία!!!)

Παράδειγμα: Αργεντινή


   Στην Αργεντινή, οι Αλητοτραπεζίτες («δανειστές μας» τους αποκαλούσαν κι εκεί οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες, όταν παίζαν τον ρόλο της «κυβέρνησης», κι εκεί εναλλάσσονταν στους ρόλους «κυβέρνησης»-«αντιπολίτευσης») επέβαλλαν επί ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ τις ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ Πολιτικές της «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ»  Πολιτικές που, σημειωτέον, ΟΠΟΥ εφαρμόστηκαν οδήγησαν σε ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ τις Οικονομίες. Πολιτικές που εφαρμόζει ΣΕ ΕΜΑΣ, η «φίλη μας» η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ήδη σχεδόν ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, αλλά σε πιο ακραία, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ μορφή  (τα ναζιστικά χούγια δεν ξεχνιούνται, άλλωστε δεν το κρύβουν οι Ευρωπαίοι, σε κάθε ευκαιρία το λένε πως θέλουν την Ελλάδα για «παραδειγματισμό», γι’ αυτό και εφαρμόζουν στην Ελλάδα πρακτικές ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ).
   Η Αργεντίνικη Εξέγερση το Δεκεμβρίου του 2000, ανάγκασε τότε το εκεί Πολιτικό Ιερατείο, να σταματήσει τα χαράτσια, να κουρέψει μονομερώς το «Χρέος», και να επιστρέψουν την Αργεντινή στο εθνικό της νόμισμα (ήταν σε παρόμοιο με το δικό μας χάλι με το ευρώ, γιατί κι εκεί οι Αλητοτραπεζίτες με τα πολιτικά τους ανδρείκελα επέβαλαν σύνδεση του αργεντίνικου νομίσματος με το δολάριο, σαν το ΕΓΚΛΗΜΑ που μας έκανε ο Σημίτης με το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ευρώ).
   Η ΖΗΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ!

Κ.Βεζδρεβάνης
Τι είχε συμβεί στην Αργεντινή, εκείνα τα ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Μνημονίων;
Γιατί ακόμα έχει σοβαρά προβλήματα;

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ του Λαού. Η μεσαία τάξη εξαφανίστηκε, κι η εργατική ισοπεδώθηκε. ΚΑΝΕΝΑΣ, εκτός από το 5-10% των συνεργατών τών Αλητοτραπεζιτών, δεν έχει πια ΟΥΤΕ περιουσία, ούτε κομπόδεμα, ούτε κοινωνική ασφάλιση, ούτε καν πραγματική δουλειά!
Κι επιπλέον είναι αναγκασμένοι (ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ) να πληρώνουν ΧΡΥΣΑΦΙ το νερό, το ρεύμα, τις συγκοινωνίες, ΓΙΑΤΙ
Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ του Εθνικού Πλούτου της Αργεντινής είχε ήδη  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!
Οι «αποκρατικοποιήσεις», που κι εκεί δήθεν θα φέρναν την … «Ανάπτυξη» των Ευρωπαϊστών, και φυσικά φέραν κάκιστη ποιότητα υπηρεσιών, δεκαπλάσια τιμολόγια και, σαν να μην έφταναν τα υπόλοιπα, …. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ των … ιδιωτικών πια «αποκρατικοποιημένων» επιχειρήσεων! Όπως ΗΔΗ συμβαίνει εδώ με την «Ολυμπιακή» πχ! Μπορεί να σας το κρύβει η Τηλεόραση των Αλητοτραπεζιτών, αλλά η «Ολυμπιακή» ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΔΡΑ από (ποιον άλλον;) το ΚΟΡΟΪΔΟ τον φορολογούμενο, ΕΜΑΣ! Κι είναι «αποκρατικοποίηση», που κατά την Προπαγάνδα των Ευρωπαϊστών ήταν… επιτυχημένη!!!! Πού να πάμε στην Αγροτική Τράπεζα, όπου αρκετά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ περιουσία (το 70% της ελληνικής καλλιεργήσιμης γης!) ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΑΜΠΑ στους εργοδότες του αχυρανθρώπου Σάλλα!

Σε τι κατάσταση είναι ακόμα σήμερα η Αργεντινή;

   ΕΝΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά την εξέγερση, το σάπιο αργεντίνικο Πολιτικό Ιερατείο, κατόρθωσε να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. Τα ίδια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ Κόμματα που πήγαν εκεί τα Μνημόνια παριστάνουν και σήμερα τους … «σωτήρες» της Πατρίδας. Ακριβώς ΓΙΑΤΙ ο Λαός έφτασε και παραμένει σε ακραία εξαθλίωση. Εξέλιξη που ελπίζω να μη συμβεί και στην Ελλάδα μας, με το ΣΑΠΙΟ Πολιτικό Ιερατείο της Μεταπολίτευσης και τις ρεζέρβες του.
   ΕΝΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν μετά, μόλις φέτος τόλμησε η Πρόεδρος της Αργεντινής να πάρει πίσω από την Τραπεζική Μαφία (τους … «επενδυτές» που μας λένε οι Ευρωπαϊστές) τα αργεντίνικα Πετρέλαια. Τα οποία Πετρέλαια η Μαφία φυσικά τα είχε πάρει ΤΖΑΜΠΑ τον καιρό των Μνημονίων, όπως την Αγροτική Τράπεζα εδώ!
   ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ένα αργεντίνικο πολεμικό να δεσμευτεί σε κάποιο αφρικάνικο λιμάνι, κι οι Αλητοτραπεζίτες να βρουν την ευκαιρία, να οργανώνουν τώρα «διαδηλώσεις» για να αποσταθεροποιήσουν και πάλι την πολύπαθη Χώρα.

Εμείς πόσο χρόνο έχουμε λοιπόν;

Ήδη στην Ελλάδα πλησιάζουμε τα ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ των Μνημονίων (καταστροφικών κατά … τους ίδιους τους Ευρωπαίους, το ΔΝΤ, το Παπανδρεόπαιδο τον Ρουμελιώτη, ακόμα κι από αυτούς που παριστάνουν σήμερα την «κυβέρνηση» και τα ψηφίζουν, σαν τους Προδότες Αντωνάκη, Βενιζέλο, Κουβέλη κλπ). Στην Αργεντινή, ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ προκάλεσαν προφανώς ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
Στην Ελλάδα ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ του Εθνικού Πλούτου, οι «αποκρατικοποιήσεις», που θα μας φέρουν … «Ανάπτυξη» τύπου Ζιμπάμπουε!
Κοντολογίς:
   Το Κακό που κάναν ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Μνημονίων στην Αργεντινή ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ!
   Το Κακό που μας έκανε η Ευρωπαϊκή Ένωση ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ τώρα με τα Μνημόνια, είναι ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ! ΑΝ απελευθερωθούμε ΕΓΚΑΙΡΑ από την Ευρωπαϊκή Ένωση!
ΣΥΝΕΠΩΣ μπορεί να είναι ΜΟΙΡΑΙΑ κάθε … αναμονή, μπας και γίνουν άνθρωποι οι Ευρωπαίοι «φίλοι μας», δηλαδή ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση!

κ. Τσίπρα,
κ. Καμμένε,
κ. Μιχαλολιάκο,

   Εσείς οι πολιτικοί ταγοί, που λέτε πως είστε … «αντιμνημονιακοί», αλλά… ταυτόχρονα πίνετε νερό στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (πώς γίνεται αυτό είναι μια άλλη ιστορία…), της Ευρώπης που ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.   

   ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ μας συνιστάται να περιμένουμε, ώστε η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ, να γίνει… Ευρώπη των Λαών, των Εθνών κλπ ιστορίες με αγρίους;
   ΗΔΗ είμαστε σε ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, σε 1-2 χρόνια η Καταστροφή μας θα είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ!
   ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ σκοπεύετε ακόμα να … ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

ΕΛΛΗΝΕΣ,

   Όσο περισσότερο από τον Εθνικό μας Πλούτο προλάβουν να χαρίσουν στους «εργοδότες» τους οι Δωσίλογοι της «Βουλής», και όσο περισσότερο προλάβουν να μας εξαθλιώσουν, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ θα είναι τα πράγματα, όταν, με το καλό, αυτοί οι Προδότες θα έχουν συλληφθεί.

   ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ!
   ΔΕΝ είμαστε υποδεέστεροι επειδή είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

   ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ που προσπαθούν να σας πείσουν ότι είστε ανίκανοι, τεμπέληδες, κλπ κλπ!
   ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
Δείτε μόνο το ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ της Αγροτικής Τράπεζας. ΕΣΕΙΣ για μερικά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ περιουσία, ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ; Συνειδητοποιείτε πόσες μίζες πήραν οι Ευρωπαϊστές πολιτικάντηδες της Τηλεόρασης, μόνο γι’ αυτήν τη «δουλειά»; Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί κι οι «αντιπολιτευόμενοι», «αντιμνημονιακοί», «πατριώτες» κι όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται, ουσιαστικά ΒΓΑΛΑΝ  ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ; Αντί να καλέσουν τον κόσμο να καταλάβει τα υποκαταστήματά της, με τους βουλευτές τους μπροστάρηδες, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ από τους Αλητοτραπεζίτες που είναι πίσω από τον Σάλλα;

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ακόμα και χωρίς καμιά άλλη ξένη βοήθεια, ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.
   ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!
   Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η (ΒΡΩΜΟ)ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!
 
   ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ!
   ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ;
   Τη στιγμή που ο κ. Wieser, δεξί χέρι του πολύ Γιούνκερ, δήλωσε τον περασμένο Μάρτιο στην «Καθημερινή» (φυσικά μόνο στην αγγλική της έκδοση δημοσιεύτηκε) πως «αν όλα πάνε καλά, κι η Ελλάδα μείνει στην Ευρώπη, ΑΝΑΚΑΜΨΗ οι Έλληνες θα δούνεΜΕΤΑ ΤΟ 2050»!!!! (δύο χιλιάδες ΠΕΝΗΝΤΑ!!!!!)
   ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΛΗΜΜΑ, τώρα που το ερώτημα είναι:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (= ΕΛΛΑΔΑ)
ή ΘΑΝΑΤΟΣ (= ΕΥΡΩΠΗ)
(ΥΓ Ζητάω συγγνώμη από τους αναγνώστες μου για την απουσία μου από την αρθρογραφία, σύντομα θα σας αποζημιώσω με τη συνέχεια της «Συμμορίας της Δραχμής». Που τελευταία αναβαθμίστηκε σε ... Λόμπι της Δραχμής, σε αντιδιαστολή με τα ΖΟΜΠΙ του ευρώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...