Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: "ΔΙΑΦΩΝΙΑ-ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ EUROGROUP!!!"


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α'ΑΘΗΝΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 
ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ EUROGROUP!!! 


ΤΟ ΔΝΤ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ!!! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ 120%. ΤΟ 2013 ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ 190%. ΚΑΙ ΤΟ 2022 ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ... ΙΣΩΣ ΣΤΟ 120%, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ...Ο Χ Ι... ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. 
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!!!

2 σχόλια:

 1. Θα ήταν συγκλονιστικά ενδιαφέρον να μάθομε ποια από τις 2 αντιμαχόμενες απόψεις υποστήριξε ο Σαμαράς-Στουρνάρας, εκείνης του Σόιμπλε ή της Λαγκάααρντ ?
  Βάζω στοίχημα ότι διευκόλυναν τον Σόιμπλε.
  Μένει να δούμε το αντάλλαγμα για τον κόπο τους.
  Γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν αναρωτιέται ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρακαλώ στηλιτεύσατε το γεγονός της υποκρισίας της Ευρωζώνης να υπολογίζει ποσοστά με ακρίβεια 1 ή 2 % για 10 χρόνια μετά όταν έχουν αποδειχθεί ανίκανοι να προβλέψουν για 6 μήνες μετά !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...