Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρεθύμνου προς τους 300


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν.ΡΕΘΥΜΝΗΣ.ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΑΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΑΔΟΥΛΩΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ.

ΕΧΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΕΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε...

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΕΚΡΑΓΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ.

ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΤΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΟΡΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΤΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.

ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΠΤΕ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ.

ΣΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΤΟ: ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...