Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τους Ανεξαρτήτους Έλληνες στην Κέρκυρα (φωτογραφίες)Στο πλαίσιο των Δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης που είχαν εξαγγείλει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το σαββατοκύριακο 15-16/12/2012, μέλη του κινήματος έκαναν μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς προσφέροντας έναν μεγάλο αριθμό από κούτες με τρόφιμα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του πολιτευτή Κέρκυρας των ΑΝ.ΕΛ. κ.Χρύσανθου Μακρή, φίλων του κινήματος και μελών του πυρήνα Κέρκυρας της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ.Μακρής, σε δηλώσεις του στα τοπικά κανάλια τόνισε πως αυτό ήταν το πρώτο μέρος της φιλανθρωπικής δράσης των ΑΝ.ΕΛ., καθώς υπάρχει απόθεμα τροφίμων το οποίο θα διατεθεί σε αναξιοπαθούντες, ενώ πολλοί συμπολίτες μας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και θέλουν να συμμετέχουν στις μελλοντικές δράσεις. Ο κ.Μακρής την τοποθέτησε χρονικά τις δύο δράσεις που έχουν προγραμματίσει οι ΑΝ.ΕΛ. στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το επόμενο βήμα της βοήθειας προς το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο και έχει ήδη δρομολογηθεί θα είναι η εξασφάλιση ενός καυστήρα πέλετ, συμπλήρωσε ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ζήτησε μάλιστα τη στήριξη όλων των Κερκυραίων αλλά και του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...