Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Σταμάτης: "Να γυρίσει ο Καραμανλής", Καμμένος: "Τώρα ξεκαθαρίζουν όλα!"


Οργανωμένο σχέδιο ανατροπής του βλέπει ο Καμμένος... - Σάλος μετά την δήλωση Σταμάτη στα parapolitika.gr"Η ευχή μου είναι να επανέλθει ο Κώστας Καραμανλής. Νομίζω ότι αυτό θέλει και η βάση της κεντροδεξιάς" λέει στο parapolitika.gr o Δημήτρης Σταμάτης που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και κάνει πρόβλεψη πως το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν δύο νέοι μεγάλοι πόλοι, ένας κεντροδεξιός και ένας κεντροαριστερός.
Ο ίδιος πάντως τονίζει πως "Δεν έχω επαφή με τον Καραμανλή, μετά τις εκλογές αλλά η άποψη που εκφράζω για το πρόσωπο του έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και είναι άποψη πολλών βουλευτών. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ τον ρόλο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έπαιξε έναν ρόλο για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μπορεί να συμβάλλει στην ενότητα της κεντροδεξιάς" και προσθέτει: "Είναι η ώρα να δείξει μεγαλοψυχία και μεγαλοσύνη ο πρωθυπουργός"
"Αν γίνει κάτι τέτοιο" λέει πως "δεν φοβάμαι τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να τα βάλει με μια μεγάλη και πλατιά κεντροδεξιά"
Όσον αφορά τον Πάνο Καμμένο, λέει πως θέλει να έχει ένα μικρό κόμμα δικό του, το οποίο όμως δεν θα παίζει ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξειςΣάλος ξέσπασε μετά την παραπάνω δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη στο parapolitika.gr, όπου ευχήθηκε να επιστρέψει ο Καραμανλής και είπε ότι ο ρόλος του Σαμαρά ήταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Την δήλωση τού, αναπαρήγαγε ο Πάνος Καμμένος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και ζήτησε από όλους τους διαδικτυακούς του φίλους να το διαδώσουν γράφοντας "τώρα ξεκαθαρίζουν όλα".
Είναι προφανές ότι ο ηγέτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων βλέπει πίσω από την αποχώρηση στελεχών του κάποιο οργανωμένο σχέδιο.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πριν λίγα λεπτά εξέδωσαν και δελτίο τύπου με το οποίο απαντούν στον κ.Σταμάτη και "καρφώνουν" παράλληλα τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες:


«Είναι η ώρα να αποδείξει μεγαλοψυχία και μεγαλοσύνη ο πρωθυπουργός».
Δημήτρης Σταμάτης, parapolitika.gr, 12/12/2012.
«Οι μάσκες έπεσαν. 
Οι δήθεν «διαφωνούντες» και αποχωρούντες, δια στόματος Δ. Σταμάτη, εκλιπαρούν για την μεγαλοψυχία και την μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται το μύθο της νέας κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις. 
Ξέχασαν όμως ότι ο Ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια «μεγαλοψυχίας» και δεν καταλαβαίνουν πως η κατοχή του μνημονίου έχει σαφή ημερομηνία λήξης. 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνομιλούν και κρίνονται μόνο από τον Ελληνικό λαό και όχι από τους εργολάβους νέων τειχών διχασμού, με φθαρμένες ταμπέλες μετεμφυλιακού χαρακτήρα. 
Καλό τους ταξίδι.»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πριν λίγο "ανέβηκε" στο YouTube μαγνητοσκοπημένη δήλωση του Πάνου Καμμένου. Δείτε το βίντεο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...