Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Άνοδος ποσοστών και συσπείρωση μετά τις αποστασίες στους ΑΝΕΛ!


Οι "γλάροι" σε ποσοστά της τάξεως του 9-11%

Ο φουλ μνημονιακός ΣΚΑΪ (ο οποίος από το πρωί μέχρι το βράδυ διαφημίζει τους αποστάτες, Μανώλη, Μαρκόπουλο, κ.λπ.) στην δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε πριν λίγο στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων καταγράφει σημαντική άνοδο στα ποσοστά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος είναι ο 3ος σε δημοτικότητα πολιτικός αρχηγός (με 40% και +3% άνοδο, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα).

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν άνοδο +8% στην θετική απήχηση στις συνειδήσεις των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων (από το 35% στο 43%).

Το κίνημα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, παραμένει σταθερά 4η παράταξη και καταγράφει ποσοστό 9%.

Η παραπάνω δημοσκόπηση "έκλεισε" μια μέρα πριν τις αποστασίες όπως σημείωσαν οι δημοσιογράφοι του Σκάι. 
Δίνοντας τότε στους ΑΝΕΛ το ποσοστό του 9%, εύκολα μπορεί να κρίνει κάποιος πως μετά τις αποστασίες και την συσπείρωση της "σκληρής αντιμνημονιακής" βάσης του κινήματος, το ποσοστά σήμερα σκαρφαλώνουν γύρω στο 10-11%.

Και για να εξηγηθούμε, κάποιος που παρακολουθεί προσεκτικά τις διεργασίες στον χώρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα διαπιστώσει πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε στην πλάτη του Πάνου Καμμένου, μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι που είχαν απομακρυνθεί από το κίνημα ανάμεσα στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις, γυρίζουν πίσω, σηματοδοτώντας μια "επιστροφή στις ρίζες" για τους ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...