Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Τι δηλώνουν Ν.Μαριάς και Γ.Δημαράς για τις αποστασίες στους ΑΝΕΛ




O συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες φορέας, οι  Αντιμνημονιακοί Πολίτες στηρίζουν τον Πάνο Καμμένο απέναντι στους "αποστάτες".

"Δεν έδωσε ο Καμμένος τίποτε", δήλωσε ο πρόεδρος των Αντιμνημονιακών Πολιτών, βουλευτής Ηρακλείου και Τομεάρχης Οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς χθες το βράδυ στο ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: "Στις 2 Νοεμβρίου που συνεδρίασε η Διοικούσα, γιατί ο κ. Μανώλης, που ήξερε για το non paper, δεν είπε τότε; Γι' αυτό λέω ότι δεν είναι αλήθεια και πιστεύουμε τις διαβεβαιώσεις που μας έδωσε ο Καμμένος".

Δείτε το βίντεο με τον κ.Μαριά στο Σκάι:



O πρόεδρος της έτερης "συνιστώσας" της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ.Γιάννης Δημαράς φαίνεται ουδέτερος (υποστηρίζοντας όμως φυσικά τον Πάνο Καμμένο).

"Το εσωκομματικό πρόβλημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν με αγγίζει, όσο δεν επηρεάζονται τα δεκατέσσερα σημεία συμφωνίας προεκλογικά", είπε ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς.

"Εάν κάποιο από αυτά αλλάξει, εάν κάποιο από αυτά αναιρεθεί από τους εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τότε θα δείτε ποια θα είναι η δική μου στάση, συμπεριφορά, εκτίμηση και πρόταση", τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο Αθήνα 9,84.

"Κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησης, είχα κληθεί να διατυπώσω την άποψή μου για την προγραμματική επιθυμία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να προχωρήσει σε συνέδριο. Είπα, λοιπόν, ότι είναι διακριτοί οι ρόλοι του Άρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με την έννοια ότι δεν μπορεί ένας άλλος πολιτικός χώρος -ο οποίος συνεργάστηκε πριν-, να παρεμβαίνει στα εντός των Ανεξάρτητων Ελλήνων δρώμενα. Από εκεί και πέρα, σέβομαι απολύτως -και για λόγους πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας-, το ότι δεν μπορώ να πάρω μέρος και να διατυπώσω την άποψή μου για όλα εκείνα που αντιμετωπίζει σήμερα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων", ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...