Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος για την χρηματοδότηση των κομμάτων


 
Την απάτη της διαδικασίας χρηματοδότησης των κομμάτων κατήγγειλε μέσω fecebook ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Πάνος Καμμένος.
Όπως αναφέρει το ιστολόγιο olympia.gr:

Η τρίτη δόση, για το 2012, κατανέμεται στα πολιτικά κόμματα, ύψους 7.720.000 ευρώ, σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το ποσό διατίθεται ως η γ’ δόση του 2012, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, για την οικονομική τους ενίσχυση και ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Σύμφωνα με την απόφαση, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 3.107.705 ευρώ, η ΝΔ 2.429.469 ευρώ, το ΚΚΕ 746.737 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 622.748 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 556.005 ευρώ και οι Οικολόγοι – Πράσινοι 257.333 ευρώ.
Πρέπει να επισημανθεί, πως στην απόφαση σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση «προκύπτει από το ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων που συγκέντρωσαν τα πολιτικά κόμματα, που συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκλογές του έτους 2009» .  
Γράφει λοιπόν κ.Καμμένος:

"Η πρώτη απόφαση της συγκυβέρνησης για το 2013 είναι να αγνοήσει τα αποτελέσματα των 2 εκλογών, να παραβιάσει το Σύνταγμα, και να κάνει οικονομικό αποκλεισμό στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι συνέταιροι και σύντροφοι σε όλες τις λίστες της διαφθοράς και της κλοπής του δημοσίου χρήματος, οι συνομιλιτές και φίλοι των Χρηστοφοράκων οι αποδέκτες του μαύρου χρήματος των Τσουκάτων, οι Παπακωνσταντίνου και Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ ποντάρουν να μας εξαφανίσουν...

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...