Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ.!!!Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού στελεχών, πραγματοποίησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, συμπαραστεκόμενος έμπρακτα στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ, οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση του κ. Γεωργίου, έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγιώτη Μελά, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Τέρενς Κουίκ και την Τομεάρχη Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.  


Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε τα εξής:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιλέξαμε να είμαστε εδώ στην ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν την απάτη που έγινε εις βάρος του ελληνικού λαού, ώστε να αλλοιωθούν τα οικονομικά στοιχεία του 2009 για να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και η ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση.
Ήρθαμε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους εργαζόμενους και να τους πούμε ότι όσο φέρονται όπως η Ζωή Γεωργαντά, θα τους στηρίζουμε, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως θα στηρίζουμε και την ελληνική δικαιοσύνη, όπου οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του κ. Γεωργίου, όμως η κυβέρνηση εξακολουθεί να τον διατηρεί ακόμη σε αυτό το κτίριο.
Τον διατηρεί διότι συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές της τρόικας και των δανειστών. Από τη στιγμή που θα τελεσιδικήσει η απόφαση για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων, καμία δανειακή σύμβαση και κανένα μνημόνιο δεν ισχύει, η Ελλάδα απελευθερώνεται».

2 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρειάζεται ανατροπή του σημερινού καθεστώτος της μεταπολίτευσης με σύστημα συμμετοχικής Δημοκρατίας των Πολιτών ή και αλλιώς αποκαλούμενης Άμεσης Δημοκρατίας, ενώ από διανοητές όπως ο καθηγητής Δρ Κοντογιώργης, αποκαλούμενης απλά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  Στην πραγματικότητα το σημερινό καθεστώς είναι ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ και το όνομα του κόμματος ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
  Μια μεταπολίτευση ένοχη για την προδοσία της Κύπρου σε αντάλλαγμα της επαναφοράς του δοσιλογικού μεταπολεμικού συστήματος στην εξουσία, εξ ου και ο εισέτι κλειστός "φάκελος της Κύπρου", με αποδιοπομπαίο τράγο τον "παλαβό" Ιωαννίδη.
  Μια μεταπολίτευση ένοχη για την σημερινή καταστροφή της χώρας, οικονομική και Εθνική, Εξ ου και οι παράξενες κολλεγιές Δεξιών και Αριστερών, σημερινές και νέες επερχόμενες, πάντα με πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα και όχι απλή αναλογική βέβαια.
  ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ και συνοπτικά:
  Άμεσα χρειάζεται σύγκλιση Εθνοσυνέλευσης ενεργών Πολιτών ηλεκτρονικά και με παρουσία έστω μικρή αρχικά.
  Όταν συμπληρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός και αφού προσχωρήσουν και αρκετοί από τους ένστολους στους οποίους η πατρίδα εμπιστεύθηκε τα μέσα ισχύος για την προστασία της, να αποφασίσει για την σύλληψη των παραξικοπηματιών της τρόικας εσωτερικού και των 166 επίορκων του κτιρίου της Βουλής.
  http://letmefree.gr/?p=838
  Στην συνέχεια την έγκριση Συντάγματος Δημοκρατίας όπως αυτής που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αυτής που έφτιαξε ο Καποδίστριας για την Ελβετία και αυτής που τώρα γεννιέται στην Ισλανδία.
  Μιας Δημοκρατίας που θα αποφασίζει για την Οικονομική Πολιτική της χώρας και για το κυριότερο εργαλείο της, το Νόμισμα.
  Μιας Δημοκρατίας όπου οι πολίτες συμμετέχουν στην λήψη αποφάσεων για την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους..
  Αλλιώς δεν υπάρχει καμιά ελπίδα διότι ας το συνειδητοποιήσομε:
  Με 7% ύφεση το χρόνο η Ελλάδα μας έχει ήδη καταστραφεί. Μας το κρύβουν επίτηδες για να μείνουν στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε το πλιάτσικο να συμπληρωθεί.
  Στο ΚΑΤΑΡ, που δεν είναι κανονικό κράτος, πάνε για το ξέπλυμα των προιόντων της λεηλασίας τόσο για λογαριασμό τους όσο και για λογαριασμό των αφεντικών της Ευρωζώνης. 
  Το ξέπλυμα χρειάζεται για τους κανονες στην Ευρωζώνη βέβαια, όχι για το Ελλαδιστάν ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...