Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Πάνος Καμμένος: «ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;»


«Μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου και Κατσέλη έρχεται τώρα η Δικαιοσύνη να προσθέσει νέα στοιχεία για τις μεθοδεύσεις και μέσω της πλαστογραφίας των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, που οδήγησαν τη χώρα μας στις δαγκάνες των δανειστών. Οι ευθύνες του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά είναι τεράστιες, καθώς διατηρεί μέχρι σήμερα στη θέση του τον κ. Γεωργίου προκειμένου να παράσχει επιπλέον προστασία στον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου. Ένα ακόμη «σενάριο συνωμοσίας» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδείχθηκε κακούργημα προς έρευνα» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ.Πάνος Καμμένος, ενώ αργότερα κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με θέμα «αποπομπή του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ».

Στην ερώτηση αναφέρει ότι σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε συνδυασμό με το ν. 1608/50 περί καταχραστών δημόσιου χρήματος και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.

Ο κ. Καμμένος, ρωτά κατόπιν αυτού τον πρωθυπουργό «για πόσο καιρό σκοπεύει να διατηρεί στη θέση του τον κ. Γεωργίου προστατεύοντας έτσι τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου;».


Ακολουθεί το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης:
 
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
 
Θέμα: «Αποπομπή Προέδρου ΕΛΣΤΑΤ»
 
Σήμερα Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε συνδυασμό με το ν. 1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.
 
Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:
Για πόσο καιρό ακόμη σκοπεύετε να διατηρήσετε στη θέση του τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου προστατεύοντας έτσι τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
 
Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2013
 
Ο ερωτών Βουλευτής
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...