Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΑΝ.ΕΛ.: "Πρόκληση το άρθρο Σημίτη"

 
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ 
"Η κίνηση του κ. Σημίτη να εμφανιστεί αρθρογραφώντας ως κήνσορας της διαφάνειας και της ηθικής, συνιστά πρόκληση."
 
Η πρωθυπουργική του πορεία έχει σημαδευτεί από πράξεις εθνικής μειοδοσίας όπως τα Ίμια, η μαύρη επέτειος των οποίων απέχει λίγες μόλις μέρες, από τεράστια οικονομικά σκάνδαλα για τα οποία στελέχη του βρίσκονται φυλακή και από μεθοδεύσεις σε βάρος της Οικονομίας με κερδοσκόπους τύπου Goldman Sachs. Ακόμη και ο Παπακωνσταντίνου, που υπέγραψε τα μνημόνια και που σήμερα παραπέμπεται για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είναι άνθρωπος που ο τέως πρωθυπουργός «φύτεψε» μέσα στο πολιτικό σύστημα.
 
Μπορεί ο κ. Σημίτης να αναθαρρεύει από το γεγονός ότι οι κκ. Σαμαράς-Βενιζέλος τον «δικαιώνουν» παραδίδοντας τα κλειδιά της οικονομικής διακυβέρνησης στους δικούς του ανθρώπους Παπαδήμο - Στουρνάρα, αλλά στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού παραμένει ο πρωθυπουργός των μειοδοσιών και των σκανδάλων και ο πρωθυπουργός που δραπέτευσε από τη λαϊκή ετυμηγορία στις εκλογές του 2004».
 
Σ.Σ. Ενωμένοι-Έλληνες: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει "ανοιχτά μέτωπα" με το σημιτικό κατεστημένο από πολύ παλιά (δείτε π.χ. μια παλαιότερη ομιλία από το βήμα του κοινοβουλίου εδώ)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...