Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Κλυδωνίζεται η κατοχική συγκυβέρνηση - Εις τα εξ ων συνετέθη η ΔΗΜΑΡ


Τεράστιες αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό από την αποκάλυψη του σκανδάλου της λίστας Λαγκάρντ

Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αποφάσισε να διαγράψει δυο βουλευτές από την Κ.Ο. του κόμματός του διότι γνωστοποίησαν στα μέσα ότι προτίθενται να ψηφίσουν την πρόταση προανακριτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού βρίσκουν την πρόταση των συγκυβερνώντων ελλειπή και θέλουν στο "κάδρο των ευθυνών" και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο σχέδιο μας κατηγορούν. Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκρύψουμε την αλήθεια. Ούτε μόνο ότι θα διερευνήσουμε τα ... μισά γεγονότα», ανέφερε στην εκπομπή «Life» του ΣΚΑΪ ο διαγραφείς βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης.
Ο κ.Βουδούρης τόνισε μάλιστα ότι δεν πρόκειται να πάει σε κάποιο άλλο κόμμα αλλά προτιμά να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής. «Εάν ήθελα να πάω σε άλλο κόμμα, θα το είχα κάνει πριν τις εκλογές του καλοκαιριού», είπε.
Τόνισε μάλιστα ότι «δεν μιλάμε να παραπέμψουμε κάποιον, μιλάμε μόνο για να εξετάσουμε αυτά τα γεγονότα. Και δεν πρόκειται για καμία πολιτική σκευωρία», είπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι σωστό να ερευνηθούν οι πάντες.

Όμως η συγκεκριμένη απόφαση του Φώτη Κουβέλη έχει δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ αφού όπως τονίζουν κορυφαία στελέχη, επάρθη χωρίς προηγούμενη έγκριση από τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

«Η προσωπική απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, με την οποία διαγράφει από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος του συντρόφους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, με αφήνει άναυδο. Κανένα όργανο του κόμματος και καμία συλλογική διαδικασία δεν έχει ακολουθηθεί. Θα τα πούμε στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, οπότε και θα ακολουθήσουν νεώτερες ανακοινώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Α.Νεφελούδης.

Έπεται συνέχεια λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...