Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

OI ΑΝ.ΕΛ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΣTO ΦΩΣ NEA ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ THN ΥΠΟΘΕΣΗ CDS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Τα στοιχεία που προέκυψαν από την διεξαγωγή της δίκης για τα CDS,  θα προσκομισθούν την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, προκειμένου να ενισχυθεί η ποινική έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση ασφαλίστρων κινδύνου.
 
Σχετικά εγγραφα: 
 
ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΡ. ΠΕΠΟΝΗ:
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΡ. ΠΕΠΟΝΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ:
 
 
Τα στοιχεία αυτά αφορούν:
  • Την ομολογία του ίδιου του Αντρίκου Παπανδρέου για συμμετοχή του σε off shore εταιρείες, γεγονός που επιβεβαιώνει τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο,
  • Την παρουσία του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Post Bank Credit, θυγατρικής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Λεωνίδα Μαραβέλη ως συνηγόρου του Αντρίκου Παπανδρέου στην δίκη ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (ΦΕΚ αρ. φύλλου 11846 9/11/2011, Σελίδα αρ. 2).
Στην ίδια εταιρεία και με προηγούμενο ΦΕΚ (αρ. φύλλου 11845 9/11/2011, Σελίδα αρ.3) μετέχει στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο ο Κυριάκος Γριβέας, φίλος του Αντρίκου Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα με την εταιρεία του CNC International αποτελούν τους χρυσούς χορηγούς της εταιρείας I4CENSE του Αντρίκου Παπανδρέου.
 
Όπως προκύπτει λοιπόν και κατά τα λοιπά ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, εκτός του ότι σε αυτό διορίζονται δικηγόροι, φίλοι και χορηγοί των εταιρειών του και βεβαίως από το Τ.Τ λαμβάνει ο ίδιος «χρυσές» χορηγίες. 

  • Την αποκάλυψη ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει χορηγήσει με αδιαφανείς διαδικασίες όπως άλλωστε καταγγέλλει και η Ένωση Μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αλλά και προκύπτει από σχετικό έγγραφο που προσκομίζεται, δάνειο 17 εκατομμυρίων ευρώ προς την εταιρεία C&C International  (Σ.Σ.: έγγραφο άνω) του Κυριάκου Γριβέα ο οποίος συμμετέχει με ποσοστό 50% μαζί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε θυγατρική εταιρεία του Τ.Τ. με την επωνυμία  Post Bank Green Institute. Τόσο η C&C International  του Κυριάκου Γριβέα όσο και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι οι  «χρυσοί» χορηγοί στην off shore ελβετική εταιρεία του Αντρίκου Παπανδρέου με την επωνυμία I4CENSE. Αποδείχθηκε λοιπόν χθες ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδινε δάνεια σε δικές του εταιρείες με συνέταιρο τον Κυριάκο Γριβέα, στενό φίλο του Αντρίκου Παπανδρέου.
  • Tην αδήλωτη συμμετοχή και μάλιστα στο στρατηγικό σχεδιασμό, του Αντρίκου Παπανδρέου στην εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων UNIGESTION, η οποία πόνταρε στην πτώχευση της χώρας μέσω των CDS.
Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 θα δημοσιευθούν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της δημόσιας συνεδρίασης του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών από τα οποία προκύπτει ότι είναι ψευδείς οι δηλώσεις του Αντρίκου Παπανδρέου που έκανε μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και αφορούν στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου.
Οι ψευδείς δηλώσεις του Αντρίκου Παπανδρέου δείχνουν τον πανικό του και δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε την ποινική, ούτε την αστική δίωξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...