Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣε πανηγυρικό κλίμα ξεκίνησε από την Καβάλα η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το ιδρυτικό συνέδριο, με το πρώτο προσυνέδριο του Κινήματος που είχε ως θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΕΟΖ».
Το προσυνέδριο πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 πολιτευτών και μελών Συντονιστικών Επιτροπών, από την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.
Προήδρευσε η Βουλευτής Σερρών του Κινήματος και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.
Κεντρικοί εισηγητές ήταν η Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Ενέργειας Ραχήλ Μακρή και ο πρόεδρος του ιδρύματος «Εθνική Αναδημιουργία» καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης.
Παρόντες ήταν οι βουλευτές του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Κώστας Γιοβανόπουλος, Γιώργος Νταβρής, Μαρίνος Ουζουνίδης, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Σταυρούλα Ξουλίδου και Γαβριήλ Αβραμίδης.

Στο πλαίσιο συμμετοχής κινημάτων στα προσυνέδρια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραβρέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος.
Την προσυνεδριακή διαδικασία τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Καβάλας Κωνσταντίνος Σιμιτσής και ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλειος Ξουλόγης.

Την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου θα διαβάσετε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...