Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Άλλα έλεγε ο Κ.Μαρκόπουλος τον Μάρτιο του 2012...


"Ο πρωθυπουργός ασφαλώς και θα ηγηθεί της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς.Του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του... διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής". 

"Σε ότι με αφορά, πάντα συζητούσα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία μας συνδέουν 30 χρόνια συνύπαρξης. Είμαι οπαδός της δημόσιας πολιτικής και της ανοικτής διαδικασίας! Απεχθάνομαι την παρακάμαρα στην πολιτική!! Ούτε υπάρχουν προϋποθέσεις εκ μέρους μου, ούτε τις χρειάζομαι. Οι πολίτες της Εύβοιας που με έστειλαν στη Βουλή, πρώτο σε σταυρούς από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, μου λένε σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας. Αυτό δεν είναι όρος. Είναι στόχος, είναι οικονομικός πατριωτισμός. Σε αυτόν δεν μπορώ να είμαι απών!!!". 

Τάδε έφη Κώστας Μαρκόπουλος, 24/2/13 στην "Real News"...

Τι έλεγε όμως ο κ.Μαρκόπουλος σχεδόν έναν χρόνο πριν;

Ας δούμε:


Μιλώντας ως βουλευτής του νεοϊδρυθέντος τότε Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ.Μαρκόπουλος έλεγε σε σχέση με ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ:
«Είναι δυνατόν να ομνύουμε σε μια διαφορετική λύση εναντίον του μνημονίου και να πάμε να συγκυβερνήσουμε για το μνημόνιο 2; Ε, πρέπει να είμαστε οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες από όλους τους άλλους που κάνανε τόσες κωλοτούμπες, εδώ και κάτι βδομάδες ή μήνες»

ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...