Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Αναθεώρηση του Συντάγματος προς όφελος των... δανειστών! - Δικαίωση του Δημήτρη Αντωνίου


Στις 16 Σεπτεμβρίου 2012 δημοσιεύαμε, εδώ στο "Ενωμένοι Έλληνες", άρθρο του κ.Δημήτρη Αντωνίου με τίτλο: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !" (μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ).
Σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2013 ανάρτηση του olympia.gr αναφέρει: "Νέα βόμβα Χουντή! Η Ελλάδα πρέπει να συμμορφωθεί με το Σύνταγμα για τις αντισυνταγματικές περικοπές λέει ο Όλι Ρεν!" (Δείτε ΕΔΩ).

Η ανάρτηση του γνωστού μπλογκ αναφέρεται σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκου Χουντή προς τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Όλι Ρεν με θέμα την αντισυνταγματικότητα των συνταξιοδοτικών ρυθμίσεων που εισήγαγε η συγκυβέρνηση.
Ο κ.Χουντής αναφέρει στην ερώτησή του:


1. (Η Κομισιόν) Γνωρίζει την ανωτέρω απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου; Η άρση των αντισυνταγματικών ρυθμίσεων θα εύρισκε σύμφωνη την Επιτροπή;
2. Αν ναι, προτίθεται να συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση την άρση των αντισυνταγματικών ρυθμίσεων προκειμένου να μην προσβάλλεται η συνταγματική τάξη κράτους μέλους;

Η απάντηση του Όλι Ρεν ήταν η εξής:
«Η Επιτροπή έχει υπόψη της τη συγκεκριμένη απόφαση που έχει εκδοθεί από ελληνικό Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο (το Ελεγκτικό Συνέδριο), στην οποία αναφέρεται το Αξιότιμο Μέλος του Κοινοβουλίου. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει τη συμμόρφωση του εθνικού δικαίου με το Ελληνικό Σύνταγμα

Τι λέει λοιπόν ο Ρεν; Ότι αφού οι μνημονιακές διατάξεις παραβιάζουν το υπάρχον νομικό πλαίσιο... αυτό πρέπει να αλλάξει! Λέει ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα και να συμμορφωθεί με το μνημόνιο!

Πλήρης δικαίωση λοιπόν του από Σεπτεμβρίου 2012 άρθρου του κ.Δημήτρη Αντωνίου, με το οποίο είχε προβλεφθεί κατά γράμμα η δυσοίωνη εξέλιξη που προωθείται από τους Ευρωπαίους δανειστές και τους Έλληνες (;) πολιτικάντηδες.

Ο κ.Αντωνίου έγραψε σχετικά στο facebook:
"ΚΟΜΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΛΙ ΡΕΝ: "Αλλάξτε το Σύνταγμά σας να συνάδει με το Μνημόνιο"!! Πάντα, αργά, βασανιστικά, με πόνο και ύβρεις, τελικά πάντα ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ!! Από το 2011 έχω δημοσιεύσει το παρακάτω κείμενο και σας έχω προειδοποιήσει ότι ετοιμάζουν αυτή ακριβώς την προδοσία. Το θέμα αυτό έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία της μήνυσής μου!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...