Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ! - Διευρύνεται η συμπαράταξη του Πατριωτικού-Δημοκρατικού Τόξου - Χαμός στο Δ' Προσυνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. στην Θεσσαλονίκη!Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Εθνικά Θέματα-Εξωτερική Πολιτική-Εθνική Άμυνα-Ασφάλεια και Δημόσια Τάξη-Ελλάδα και Ευρώπη».


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Εισηγητές ήταν οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γιώργος Νταβρής, Βασίλης Καπερνάρος.


Έδωσαν το παρόν οι βουλευτές Τέρενς Κουίκ,  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γαβριήλ Αβραμίδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Μαρίνος Ουζουνίδης, Γιώργος Νταβρής, Βασίλης Καπερνάρος, Κώστας Γιοβανόπουλος.

Το προσυνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενιαίου πατριωτικού μετώπου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του νομού Θεσσαλονίκης.


Στο πλαίσιο συμμετοχής κινημάτων στα προσυνέδρια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραβρέθηκαν στο προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας που διεξάγεται σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Κινήματος «Φτάνει πια», δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος, ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό και ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών Νομού Θεσσαλονίκης, από τις ιστορικότερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, Χάρης Παπαγεωργίου.
Ανακοινώθηκε επίσης, η ενεργή συμμετοχή στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Μιχάλη Καραβέλα, πρώην γενικού γραμματέα του Αγροτικού Κόμματος και του επιφανή πρώην ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας Γιώργου Σκαρτάδου.


>>> Βίντεο και απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας του Πάνου Καμμένου ΕΔΩ.
>>> Δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του Προσυνεδρίου της Θεσ/νίκης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...