Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Παρέμβαση του Βασίλη Πανδή στο Ιδρυτικό Συνέδριο της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Αθήνα, 13/4/13)Παρέμβαση του Επικεφαλής της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν.Κερκύρας Βασίλη Πανδή, στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
(Αθήνα 13/4/2013)


Φίλες και φίλοι,
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,


Βάλαμε και συνεχίζουμε να βάζουμε όλοι πλάτη για να φτιάξουμε μια Νεολαία που δεν θα είναι για τα μάτια του κόσμου ή για να πηγαίνουμε εκδρομούλες αναψυχής σαν μην τρέχει τίποτα, όταν η Ελλάδα φλέγεται... Θέλουμε μια Νεολαία η οποία θα παράγει έργο και θα βοηθά το Κίνημα να πάει ένα βήμα μπροστά.
Μαχόμαστε για μια Νεολαία υπέρβασης, με ευαίσθητα εθνικά αντανακλαστικά και εσωτερικές διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας.
Όλα τα παραπάνω είναι οι αδιαπραγμάτευτες πεποιθήσεις των μελών της Νεολαίας μας στην Κέρκυρα, τις οποίες και είμαι εξουσιοδοτημένος να τις εκφράσω από αυτό εδώ το βήμα ως Επικεφαλής της Νεολαίας μας στον Νομό, αλλά και των περισσοτέρων εξ υμών, πιστεύουμε.

Στην κατεύθυνση των συνεχών δράσεων αλλά και παρεμβάσεων στον δημόσιο διάλογο, προσανατολιζόμενοι, προσπαθήσαμε λοιπόν και εμείς να εργαστούμε ως Πυρήνας Ν.Κέρκυρας της Νεολαίας, συμμετέχοντας παράλληλα όπου μας δοθεί η ευκαιρία (είτε προεκλογικά, είτε μετεκλογικά), σε όλες τις διοργανώσεις του Κινήματος, όπως π.χ. και στο Προσυνέδριο της Περιφέρειάς μας.

Γι'αυτούς τους λόγους αυτούς λοιπόν, συνοψίζοντας:
Δεν θα αφήσουμε φαινόμενα εσωστρέφειας να πάνε πίσω την Νεολαία μας και κατ'επέκταση το ίδιο το Κίνημα.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να μας μετατρέψει σε άβουλα πιόνια και κλακαδόρους.
Όλοι εμείς, δεν είμαστε ούτε καρεκλοκενταύροι, ούτε παπαγαλάκια.
Πάμε να λευτερώσουμε την Ελλάδα, δεν πάμε για να γίνουμε ίσα κι όμοια με αυτά που καταγγέλουμε. Γι'αυτό και δεν πρόκειται να γίνουμε θλιβερά κακέκτυπα ούτε της ΟΝΝΕΔ, ούτε της Νεολαίας Πασοκ!

ΠΙΣΤΗ και ΑΓΩΝΑΣ. Αυτά θα πρέπει να είναι τα δυο ιδανικά μας.
ΠΙΣΤΗ στις αρχές και τις αξίες του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Και ΑΓΩΝΑΣ σε όλες τις πτυχές της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Ενωμένοι λοιπόν συνεχίζουμε. Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Με αυτοπεποίθηση, με πίστη στις δυνάμεις μας.
Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο... Σε ένα ελληνικό αύριο, και αυτό το ελληνικό αύριο είναι εκείνο που θα διεκδικήσουμε!

Σας ευχαριστώ πολύ!***Δήλωση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών για την Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων:
"Ευχαριστώ από καρδιάς όσους συναγωνιστές και συναγωνίστριες με στήριξαν και τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντάς με στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, της πατριωτικής-δημοκρατικής νεολαίας του αύριο.
Προχωράμε ενωτικά και δυναμικά! Ο Αγώνας μας τώρα ξεκινά!"
Βασίλης Πανδής
(> Η ανακοίνωση της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν.Κερκύρας ΕΔΩ)

Δείτε επίσης:
> Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...