Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Σοσιαλιστικός Νεοφιλελευθερισμός εναντίον... Αστικής Φιλελεύθερης Δημοκρατίας!


γράφει ο Βασίλης Πανδής
Επικεφαλής Ν.Κερκύρας - Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Πρόσφατα, είχαμε ασχοληθεί με την ιδεολογία της κατοχικής τρικομματικής συγκυβέρνησης, η οποία δεν είναι άλλη από τον "Σοσιαλιστικό Νεοφιλελευθερισμό".
Τότε είχα γράψει: "Πρέπει να ομολογήσουμε πως τα τζιμάνια της συγκυβέρνησης είναι πράγματι ιδιάζουσες περιπτώσεις: είναι νεοφιλελεύθεροι (με τον αμερικανικό τρόπο) στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και σοσιαλιστές (με τον σοβιετικό τρόπο) στο θέμα της φορολογίας!"
Αυτός είναι και ο ορισμός του Σοσιαλιστικού Νεοφιλελευθερισμού. Το πάντρεμα του Στάλιν με τον Φρήντμαν!

Το νέο αυτό σύστημα περιγράφει σε άρθρο του στο περιοδικό "Επίκαιρα" που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα (αρ.τευχ.183) ο κ.Μενέλαος Γκίβαλος, μόνο που το ονομάζει "Καπιταλισμό των χρηματοπιστωτικών σοβιέτ".

Αναφέρει ο κ.Γκίβαλος:
"Αυτός ο νέος ολοκληρωτισμός δεν έχει ως ιστορικό του αντίπαλο κάποιο κομμουνιστικό-σοσιαλιστικό πρότυπο. Ούτε πρόκειται για μια μορφή δικτατορίας, όπως τη γνωρίσαμε στις ευρωπαϊκές κοινωνίες κατά τον 20ο αιώνα. Κύριος ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ."

Και αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια.
Ο κύριος αντίπαλος του Σοσιαλιστικού Νεοφιλελευθερισμού είναι η Αστική, Φιλελεύθερη Δημοκρατία, τόσο στις κοινωνικές όσο και στις οικονομικές δομές της.

Ο Σοσιαλιστικός Νεοφιλελευθερισμός των Σαμαροβενιζελοκουβέληδων προελαύνει και δημιουργεί συνθήκες αποπνηκτικές για την μεσαία-αστική τάξη, τον βασικό πυλώνα του φιλελεύθερου κράτους.


Καταργεί το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, αφού με τα χαράτσια και τους δυσβάσταχτους φόρους που επιβάλονται έχουμε όλοι οι Έλληνες γίνει ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια.
Θεωρεί του καταθέτες ως επενδυτές και τους κουρεύει τις τραπεζικές καταθέσεις (αλλά μόνο όταν είναι να χάσουν οι ίδιοι και να σωθούν οι τραπεζίτες...)

Και μετά από όλα αυτά, έχουν το θράσος όλοι εκείνοι οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες της ΝΔ να αυτοαποκαλούνται "φιλελεύθεροι"....!!!
Άθλιοι νεοφιλελεύθεροι του κερατά είστε! Καμιά σχέση δεν έχετε με τις κλασικές ιδέες του Φιλελευθερισμού και σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...