Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Πρωθυπουργοί περιορισμένης... μνήμης!


"Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά..."

Ζούμε στην Ελλάδα, τη χώρα της κοντής μνήμης...
Στη μόνη χώρα που σχεδόν πριν 2 χρόνια ο τότε πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν - φερόμενος ως - πρωθυπουργός έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις από τη ΔΕΘ, για το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ και εξαπέλυε μύδρους εναντίον της τότε κυβέρνησης για την όλη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, αλλά σήμερα συναινεί προκειμένου να διαπραχθεί αυτό που εκείνος είχε καταγγείλει (!) χαρίζοντας ουσιαστικά έναν από τους πιο κερδοφόρους οργανισμούς του δημοσίου στον Δημήτρη Μελισσανίδη, έναν μεγαλοεπιχειρηματία φίλο του, υπόδικο για λαθρεμπορία πετρελαίου!

Μάλιστα τότε ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε: "Μην νομίζετε ότι είναι όλος ο κόσμος έτοιμος να βάλει την υπογραφή του κάτω από κάτι τέτοιο!", εννοώντας ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση δεν επρόκειτο να υπογράψει την όποια σύμβαση που θα έδινε τον ΟΠΑΠ στα χέρια ιδιώτη έναντι πενιχρού ποσού.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τις δηλώσεις του Α.Σαμαρά τον Σεπτέμβρη του 2011:


Βασίλης Πανδής


Δελτίο τύπου 02/05/2013 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ

Την απόφαση να δοθεί ο ΟΠΑΠ έναντι των κερδών 18 μηνών σε συγκεκριμένο επιχειρηματία ακόμη και πριν από τις εκλογές την είχαμε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής και μας ασκήθηκε μέχρι και αγωγή αποζημίωσης. Όσον αφορά το τίμημα παραπέμπουμε σε παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ενδεικτικά παραθέτουμε την δήλωση του σημερινού υφυπουργού Αθλητισμού που είπε ότι ο ΟΠΑΠ: «είναι σαν την αγελάδα η οποία δίνει γάλα, γάλα, γάλα. Για να την σφάξεις, πρέπει να έχεις πολλαπλάσιο κέρδος. Αλλιώς δεν την σφάζεις».
Η ληστεία συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...