Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Υπάρχουν και σοβαρές δημοσκοπήσεις... Ας τα βλέπει ο πολιτευτής της ΠΟΛ.ΑΝ...Νέα δημοσκόπηση διενεργήθηκε για τον Σκάι και την Καθημερινή από την Public Issue -η 4η για αυτήν την εβδομάδα!-.
Ας δούμε τα αποτελέσματα:Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δίνει στους Ανεξαρτήτους Έλληνες 6%, με περιθώριο σφάλματος +/-1,5%.

Ωστόσο το ενδιαφέρον της δημοσκόπησης δεν έγκειται στο εκλογικό ποσοστό αλλά στα ποσοστά του Κινήματος στις υπόλοιπες ερωτήσεις:


Ο Πάνος Καμμένος είναι κατά σειρά ο 4ος δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με ανοδικές τάσεις (+6%), και μικρή διαφορά από τον 3ο (1 μονάδα).


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έρχονται τρίτοι σε δημοτικότητα με ανοδικές τάσεις (+8%).


Στην ερώτηση για το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έρχονται σταθερά τρίτοι.


Στις ερωτήσεις για το ποιο κόμμα μπορεί να διαπραγματευτεί το χρέος της χώρας, ποιο κόμμα έχει ικανό αρχηγό, ποιο κόμμα έχει μέλλον και προοπτική οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έρχονται 2οι, ενώ, στις ερωτήσεις για το ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και για το ποιο κόμμα έχει τα πιο ικανά στελέχη, 3οι.
Σημαντικό είναι ότι ο κόσμος δεν θεωρεί ότι το Κίνημα περνάει κρίση όπως σπεύδουν να μας υπενθυμίζουν συνεχώς οι εγκάθετοι σπεκουλαδόροι δημοσιογραφίσκοι, ούτε και ότι είναι εξαρτημένο από οικονομικά συμφέροντα.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...