Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Το θέατρο της Δευτέρας..."AN ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ."
~ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, 2013 μ.Χ.


Το νέο κακόγουστο σήριαλ των συνεταίρων της 3ης κατά σειρά κατοχικής, μνημονιακής κυβέρνησης, δείχνει πως φτάνει στο τέλος του.

Μετά την χθεσινοβραδυνή συνάντηση των τριών, τα δυο βρυχώμενα ποντίκια, φάνηκαν τελικά να έχουν... τα λαιμά τους και τα βρήκαν με τον πρωθυπουργεύοντα.

Το όψιμο αντάρτικο τέλειωσε γρήγορα και μαζί με αυτό και όλα εκείνα τα σενάρια περί παλληκαρίσιας στάσης εκ μέρους του Πασοκ και της Δημαρ, και ακατάσχετης εκλογολογίας.

Οι 3 συνεταίροι του εγκλήματος της παράδοσης της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, έδειξαν πως όλα αυτά δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα απέραντο θέατρο σκιών.
Στον ρόλο του Καραγκιόζη ο (ελέω Τρόικας) -φερόμενος ως- πρωθυπουργός της Ελλάδος, στον ρόλο του Κοπρίτη ο Β.Βενιζέλος και Κολλητήρι ο Φ.Κουβέλης.

Η όλη "ενδοκυβερνητική κρίση" βαίνει προς κορύφωση καθώς φαίνεται αύριο, Τετάρτη, με την εκ νέου συνάντηση των τριών συγκυβερνητών της οικονομικής αποικίας που κάποτε ονομαζόταν Ελλάς.

Το τέλος θα έρθει σε μία-δύο εβδομάδες, μετά το Συνέδριο της ΝΔ, με ανασχηματισμό, όπου ο γενναιόδωρος Αντώνης Σαμαράς, θα μοιράσει στους γκρινιάρηδες Βενιζελοκουβέληδες 4-5 υπουργικές καρέκλες παραπάνω.

Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς πολύ-πολύ χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...