Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Νεκρανάσταση και θριαμβευτική επάνοδος του ΠΑΣΟΚ !


3η φορά που νεκρανασταίνει το κόμμα της διαφθοράς, της αρπαχτής και της ρεμούλας ο Αντώνης Σαμαράς...γράφει ο Βασίλης Πανδής
Επικεφαλής Τ.Ο. Κερκύρας - Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρεις φορές έχει σωθεί το ΠΑΣΟΚ από τον Αντώνη Σαμαρά: 1993, 2011, 2013.

>>> Το 1993 ρίχνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έφερε στην εξουσία και πάλι τον Ανδρέα Παπανδρέου, βυθίζοντας παράλληλα τη Ν.Δ. σε μία βαθιά εσωκομματική εσωστρέφεια.

>>> Το 2011 συμμετέχοντας στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, έδωσε φιλί ζωής στο (μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας) ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ Παπανδρέου.
Ας αναλογιστούμε: Αν τότε ο Αντώνης Σαμαράς είχε κρατήσει την παλληκαρίσια στάση που κρατούσε μέχρι τον Νοέμβρη του '11, πού θα ήταν το ΠΑΣΟΚ σήμερα;
Αν δεν γινόταν συγκυβέρνηση και διεξάγονταν εκλογές, το (μετά βίας) 3% που πιάνει σήμερα θα είχε εξανεμιστεί ήδη από τότε και η Ν.Δ. θα έβγαινε με 60%!
Αλλά βέβαια ο κ.Σαμαράς δεν ήθελε να τον χαιρετά ως εθνικό ηγέτη ο Ελληνικός Λαός... Ήθελε να τον χαιρετούν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε...>>> Σήμερα, το 2013 στη νέα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, λέγεται πως η μοιρασιά των υπουργείων θα γίνει με αναλογία 2:1!
Δηλαδή από τους 2-3 υπουργούς που είχε έως τώρα, θα βρεθεί με περίπου 15!!!

Και φυσικά ας μην ξεχνάμε το '95... Εκείνη την συμμαχία της Πολ.Αν. με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου με σκοπό να εκλεγεί ο Κ.Στεφανόπουλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντί του Κ.Γ.Καραμανλή...Όπως επίσης ούτε λόγος για εκείνη την περιβόητη "μία και μόνη εξαταστική" για τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ σε βάρος της εθνικής μας οικονομίας, την οποία είχε κάνει λάβαρο κατά τις εκλογές του 2012...

Αλλά δεν φτάιει κανείς άλλος... Οι νεοδημοκράτες φταίνε που ακόμα τον στηρίζουν...

Ας δούμε όμως και τι έλεγε πριν λίγο καιρό ο αξιότιμος κ.Σαμαράς:


Παρά όλ'αυτά: Είτε με Αντρέα, ή με Σημίτη, ή με Γιώργο, ή με Βαγγέλα, πάντα στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ... Σπαθί ο Αντώνης... Πολύ εντάξει τύπος... Πάντα καθαρίζει για τα φιλαράκια του!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: μια ζωή στο πλευρό και την υπηρεσία του ΠΑΣΟΚ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...