Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Ξεσπάθωσε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή: "Ληστεία μετά φόνου!"


Ξεκινώντας την ομιλία του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είπε:
«Είμαστε σήμερα εδώ δυστυχώς λίγοι Βουλευτές, συζητώντας για την επέκταση του κατηγορητηρίου της Επιτροπής που διερευνά ένα μέρος του μεγάλου εγκλήματος που έχει γίνει στη χώρα μας. Το αδίκημα, το έγκλημα που έχει γίνει είναι ληστεία μετά φόνου: Ληστεία στην περιουσία του ελληνικού λαού και φόνοι, φόνοι που συμπεριλαμβάνουν τις 5.000 αυτοκτονίες, φόνοι που συμπεριλαμβάνουν το 1.800.000 ανέργους, φόνοι που συμπεριλαμβάνουν τις κλειστές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα αδιέξοδα στα οποία έχουν έρθει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.
Το έγκλημα αυτό στο σύνολό του είναι ότι η χώρα παράνομα, αντισυνταγματικά, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών μπήκε σε ένα μηχανισμό στήριξης, έγινε θύμα των τοκογλύφων, έγινε θύμα της νέας τάξης πραγμάτων.
Σήμερα, εξετάζουμε σε αυτή τη ληστεία μετά φόνου την παράβαση ενός σηματοδότη ενός αυτοκινήτου που πήρε μέρος σε αυτή τη ληστεία!»
 
«Εμείς μιλήσαμε για απιστία από την πρώτη στιγμή, όπως μιλήσαμε και για την ανάγκη παραπομπής εκτός του Παπακωνσταντίνου, του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην Πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης, του κ. Παπαδήμου, για να εξετάσει η Βουλή τα πιθανά αδικήματα και να αποφασίσει αν θα τους παραπέμψει στο Ειδικό Δικαστήριο», ανέφερε ο κ.Καμμένος.

Στη συνέχεια, κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να συμβάλλουν στην αποκάλυψη του σχεδίου συνωμοσίας πίσω από την ελληνική κρίση και να βοηθήσουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ επίσης ανέφερε ότι «ο κ. Παπακωνσταντίνου, στη λίστα Λαγκάρντ δεν ήταν μόνος του, όπως δεν ήταν μόνος του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που εγώ τον έστειλα στον Κορυδαλλό, με τις καταγγελίες από το 1998 απ’ τη δικαιοσύνη και την έρευνα που κάναμε τότε. Συναποφάσισε με το ΚΥΣΕΑ, με τον Σημίτη, με τον Παπανδρέου, με τους υπόλοιπους υπουργούς, που ήξεραν τότε και για τα υποβρύχια και για τους TOR-M1.»

~ Το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας του Πάνου Καμμένου ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...