Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Τρέχουν μόνοι και έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι...γράφει ο Βασίλης Πανδής
Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Επικεφαλής Τ.Ο. Ν.Κερκύρας

Πραγματικά εντυπωσιάζει η προχειρότητα με την οποία η συγκυβέρνηση των εθελοδούλων της Τρόικα, εκτελεί σχεδόν όλες τις ενέργειές της.

Οι κινήσεις της κυβερνήσεως εν σχέσει με τις αποκρατικοποιήσεις χαρακτηρίζονται λίαν επιεικώς πλήρως αποτυχημένες, άθλιες οι σχέσεις μεταξύ των 3 αρχηγών που οδήγησαν στην έξοδο της Δημ.Αρ. από το κυβερνητικό "μαντρί", το φιάσκο της ΕΡΤ, οι αστοχίες σε όλες ανεξαιρέτως τις προβλέψεις του Υπ.Οικονομικών για το έλλειμμα, η όλο αυξανόμενη ύφεση, το τερατώδες χρέος, είναι μόνο μερικές από τις "επιτυχίες" της συγκυβέρνησης του μετώπου των προθύμων.

Λίγο μετά το κλείσιμο του κρατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι το όνομα του νέου "υγιούς" φορέα θα ήταν "Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ, Τηλεόραση - Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ."
Όμως η πρόνοια των κυβερνώντων δεν έφτασε στο σημείο του πρώτα να "κλείσουν" για τον ιστότοπο του φορέα το domain name, το nerit.gr δηλαδή, και έπειτα να ανακοινώσουν την επωνυμία... 
Έτσι τους πρόλαβε ιδιώτης! Η είδηση φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου και όλη η υφήλιος αντελήφθη σε τι "τζιμάνια" παρέδωσαν οι Έλληνες ψηφοφόροι τα κλειδιά του μέλλοντός τους...

Μετά από αυτό το τερατώδες φάουλ, άρχισαν οι πρώτες εκπομπές αυτές τις ημέρες, από το νέο κρατικό κανάλι.
Το αυτό και ονομάζεται "Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση - Ε.Δ.Τ" -κάτι σαν την παλιά ΕΡΤ, αλλά σαν να το προφέρει ο Υπουργός Αναπληρωτής Οικονομικών κ.Χγήστος Σταϊκούγας.

Το λογότυπο του νέου οργανισμού είναι μια υδρόγειος και σε πρώτο πλάνο τρεις περιπλεκόμενες λωρίδες.
Όπως θα διαπιστώσει όμως κάποιος, οι τρεις αυτές λωρίδες, είναι σχεδόν ίδιες με τρία τα βέλη του λογοτύπου του κόμματος που ίδρυσε ο Αντώνης Σαμαράς το 1993, της Πολιτικής Άνοιξης!
Επίσης καταπληκτική είναι η ομοιότητα με το σήμα του τηλεοπτικού φορέα της ΕΣΣΔ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...