Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝ.ΕΛ. Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
http://anexartitoiellinesneolaia-corfu.blogspot.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 6) - 09/07/2013
ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
Σύμφωνα με καταγγελίες από μαέστρους χορωδιών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο συνέδριο που διοργανώνει και φέτος όπως και κάθε χρόνο το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στο νησί μας, η ίδια η Πρύτανις κ.Παπασαλή έθεσε τέλος στις προσπάθειές τους με σκοπό να αφιερωθεί η μεγάλη συναυλία τους υπέρ των ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΑ Κέρκυρας και Ζακύνθου.
Το -τύπου "αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν"- βέτο της κ.Παπασαλή φαίνεται πως υπερτέρησε των συγκεντρωθέντων 45 υπογραφών (εκ των συνολικά 46 συμμετεχόντων!) και κατάφερε να περάσει την άποψή της.
Κάτι που θα πρέπει να μας θορυβεί είναι το γεγονός ότι η επιλογή αυτή της Πρυτάνεως, δεν έγινε με ακαδημαϊκά, αλλά με αμιγώς πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια, με βάση τις προσωπικές της πολιτικές πεποιθήσεις! Ας μην ξεχνάμε πως η κ.Παπασαλή, υπήρξε υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με την Νέα Δημοκρατία, ως προσωπική επιλογή του νυν πρωθυπουργεύοντος Α.Σαμαρά, του ανθρώπου που εν μία νυκτί αποφάσισε να κατεβούν οι διακόπτες της ΕΡΤ.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν.Κερκύρας, εκφράζει την αμέριστη στήριξή της προς τους -δίκαια- αγωνιζομένους εργαζομένους της ΕΡΤ, της ΕΡΑ και των μουσικών συνόλων. Το πολιτιστικό τους έργο είναι αδιαμφισβήτητα ασύγκριτο και για μια φορά επιτέλους, ας μην παραβλέψουμε τον πολιτισμό, διότι "Όταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα, ακόμα και οι νάνοι ρίχνουν μεγάλες σκιές..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...