Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Η Ενότητα των Ελλήνων, αντίβαρο στην παράδοση της Ελλάδος!
"Οι ιδεολογίες μας χωρίζουν, τα όνειρα και οι αγώνες μας ενώνουν!"
~ Ευγένιος Ιονέσκο

γράφει ο Βασίλης Πανδής
Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο πατριδοκάπηλος, κατοχικός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την πρώτη συνεδρίαση του (εικονικού) υπουργικού συμβουλίου προ ενός σχεδόν μήνα, είπε: "Υπέρτατη ιδεολογία είναι η σωτηρία της Πατρίδας".

Και πράγματι! Ήταν ίσως η μοναδική φορά που ο συγκεκριμένος πολιτικάντης κατά την διαδρομή του στον δημόσιο βίο, είπε την αλήθεια.
Γιατί στ'αλήθεια, η υπέρτατη ιδεολογία είναι αυτή της εθνικής ιδέας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Οι Έλληνες πρέπει να αφυπνισθούμε, να ακούσουμε "τις αρίφνητες γενιές προγόνων" μέσα μας, όπως θα έλεγε και ο Ν.Καζαντζάκης, και να δράσουμε άμεσα.
Η συμπόρευση όλων όσων νοιάζονται γι'αυτόν τον τόπο είναι μονόδρομος εάν θέλουμε να ζούμε σε μια ανεξάρτητη χώρα και όχι σε μια αποικία χρέους του Δ' Οικονομικού Ράιχ.
Η συνένωση των υγιών πατριωτικών δυνάμεων του τόπου, η ομόνοια όλων των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων πρέπει να γίνει πράξη πριν να είναι πολύ αργά - και ήδη βρισκόμαστε στο "και 5'"...

Για να γίνει όμως αυτό μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, προέχει η απόρριψη όλων των ξενόφερτων επίπλαστων δογματικών ιδεολογημάτων.
Σοβιετικός Σοσιαλισμός, Αμερικανικός Νεοφιλελευθερισμός, Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός, Βρετανικός Κοινοβουλευτισμός...
Κανένα από αυτά δεν μπορεί να μιλήσει πραγματικά στην καρδιά του Έλληνα, και αυτό διότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Ελλάδα!
Οι Έλληνες μια ιδεολογική φόρμουλα, ένα πολίτευμα δημιουργήσαμε και αυτό έμεινε και αξεπέραστο στους αιώνες: την Άμεση Δημοκρατία.
Το μόνο ιδεολόγημα και πρόταγμα που χρειαζόμαστε στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο Πατριωτισμός μας. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού: Ελλάς και Κύπρος βρίσκονται στο στόχαστρο των Σιωνιστών κομισάριων του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών.
Έχουμε ως ιστορικό καθήκον την κήρυξη πανεθνικής αφύπνισης την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις νέες δυνάμεις κατοχής, τους ξένους και ντόπιους δυνάστες.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως το ότι χρειάζεται επίσης να σταθούμε απέναντι σε όλους εκείνους που με την προβιά του "υπερορθόδοξου" και του "υπερεθνικιστή" εξυπηρετούν στην πραγματικότητα ανθελληνικά συμφέροντα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά ενός νέου εθνικού διχασμού.

Συνοψίζοντας, οι καιροί απαιτούν την ενότητα των πατριωτικών-αντικατοχικών δυνάμεων, ειδάλλως οι οδοστρωτήρες της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και του αφελληνισμού δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτε όρθιο στο διάβα τους.
Δεν είναι καιρός για έριδες, για εγωισμούς και μικροπολιτικές, σκοπιμότητες. Ας το αντιληφθούμε, έστω και την ύστατη στιγμή:
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...