Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

"Υπερθέρμανση του πλανήτη" - η μεγάλη απάτη
γράφει ο Βασίλης Πανδής
Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Την τελευταία δεκαετία-εικοσαετία οι πολίτες ολόκληρου του πλανήτη βομβαρδίζονται με τις τρομολαγνικές οιμωγές σχεδόν ολόκληρου του πολιτικάντικου φάσματος.
Φιλελεύθεροι και νεοφιλελεύθεροι, "πράσινοι" και ευρωκομμουνιστές, όλοι τους ανήκουν στο κίνημα των κηρύκων της παγκοσμιοποίησης που προωθεί αναφανδόν την "ευαισθητοποίηση" πάνω στο θέμα της "κλιματικής αλλαγής".


Η καταστροφολογία αυτή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμη μια αφορμή χειραγώγησης των ανθρώπων, αλλά και άμεσης φορολογίας (βλ. ΗΠΑ).
Το λυπηρό είναι πως η παγκόσμια κοινή γνώμη αναμασά αγόγγυστα τα φληναφήματα ενός μάτσου αδρά πληρωμένων "επιστημόνων", πολιτικάντηδων και δημοσιογραφίσκων.

Επειδή όμως το κακό έχει παραγίνει και η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας κυριαρχεί ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους κάτι.
Φωτεινό παράδειγμα η παρέμβαση του βρετανού ευρωβουλευτή N.Farage στο Ευρωκοινοβούλιο:Ορίστε και οι πίνακες της NASA που παρουσιάζει ο Nigel Farage στο βίντεο:


Ενώ, την απάντηση στον κ.Μπαρόζο όσον αφορά το "99% των επιστημόνων", δίνει το παρακάτω βίντεο:Δείτε επίσης και αυτό:Οπότε κ.Μπαρόζο, ήδη τουλάχιστον 90.000 επιστήμονες έχουν υπογράψει διακήρυξη κατά της καταστροφολογίας των political correct συναδέλφων τους (αν μπορούν να ονομαστούν ως τέτοιοι), ενώ όλοι όσοι άλλοι επιλέγουν να αμφισβητήσουν την επικρατούσα άποψη, ζουν υπό το καθεστώς της καθεστωτικής τρομοκρατίας.

Και ενώ λοιπόν εκατοντάδες επιστήμονες συγκλίνουν στο ότι ο πλανήτης ψύχεται, τα ΜΜ"Ε" και οι ταγοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων συνεχίζουν το τρομολαγνικό τροπάριό τους.
Αλλά ακόμη και να θερμαινόταν ο πλανήτης, από πού προκύπτει το ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας;
Μήπως κάποιοι υπερεκτιμούν τον ανθρώπινο παράγοντα;
Σε λίγο θα μας πουν ότι και για την Εποχή των Παγετόνων και για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων έφταιγαν οι άνθρωποι!

- Εσείς οι "αρνητές" ακριβοπληρώνεστε από τις πολυεθνικές και τους μεγαλοκεφαλαιοκράτες... Γι'αυτό υποστηρίζετε όλα αυτά περί ανοησιών.
Μπράβο πρόβατο των ΜΜ"Ε"! Συγχαρητήρια! Το βρήκες!
Γι'αυτό και "το 99% των επιστημόνων" συγκλίνει στο ότι υφίσταται η υπερθέρμανση του πλανήτη... Επειδή εκείνοι είναι αδιάφθοροι, ενώ μόνο το 1% δέχθηκε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών...
Και όλως τυχαίως βρε παιδί μου, αυτό το 1% των "λαδωμένων" από το κεφάλαιο δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ενώ το 99% των αδιαφθόρων χαίρει απόλυτης εκτίμησης από όλους...
Makes perfect sence που λεν' και οι φίλοι μας οι φραγκολεβαντίνοι...

- Εσείς δεν ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον! Τις επόμενες γενιές δεν τις σκέφτεστε;
Ακριβώς επειδή ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον και για τις επόμενες γενιές, προσπαθούμε να το προφυλάξουμε από όλους εσάς που το... "προστατεύετε"!
Ναι λοιπόν! Ακόμη και εμείς οι... "αρνητές" σκεφτόμαστε το περιβάλλον!
Και ακριβώς γιατί άλλο η περιβαλλοντικά φιλική δράση, η ανακύκλωση, κ.λπ. και άλλο η δήθεν οικολογική υστερία.
Άλλωστε, υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος ο οποίος συνειδητά να καταστρέφει το ίδιο το περιβάλλον διαβίωσής του;
Αφήστε λοιπόν τα κουραφέξαλα για εκεί που περνούν.

Και επειδή ίσως κάποιοι ενδιαφέρονται και για την αποκλειστικά επιστημονική πτυχή της πραγματικότητας, δείτε εδώ:Υ.Γ.: Για να τελειώνουμε μια και καλή με το θέμα, πάρτε ένα βίντεο του μέγιστου George Carlin που θα σας λύσει όλες τις απορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...