Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η ελληνική "ξενοφοβία" είναι πιο "μπανάλ" από την σιωνιστική...


γράφει ο Βασίλης Πανδής
Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν και πάλι φήμες πως η δικομματική συγκυβέρνηση των εθνοαποδομητών δωσιλόγων, ετοιμάζει νέο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο, το οποίο θα το φέρει "πακέτο" ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Κομανέτσι Σαμαράς, στην Ελλάδα, επιστρέφοντας από το Ισραήλ.
Ένα ακόμη σχέδιο νόμου ενάντια στην "εχθροπάθεια". Η οποία "εχθροπάθεια", όπως είναι και ο χαρακτηριστικός τίτλος του βιβλίου του κ.Παναγιώτη Λ. Παπαγαρυφάλλου, είναι η "μεγάλη εμπάθεια κατά των Ελλήνων".

Είναι κοινό μυστικό όλων,
πως όλοι εκείνοι που προωθούν και τις νομοθεσίες συγκεκριμένου τύπου στα εθνικά κοινοβούλια αλλά και γενικότερα τις "αντιρατσιστικές" ιδέες, αποτελούν το μακρύ χέρι του διεθνούς Σιωνισμού.

Τα μίσθαρνα φερέφωνα του Σιωνισμού λοιπόν, πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκοι, ολημερίς και ολονυχτίες προπαγανδίζουν τον "αντιρατσισμό" και πολεμούν τα "φοβικά σύνδρομα" των
"ρατσιστών" Ελλήνων...
Μάλιστα... Να τον καταπολεμήσουμε τον ελληνικό εθνικισμό...


Ας διαβάσουμε όμως και τα παρακάτω και ας προβληματιστούμε...

Σχεδόν προ ενός μηνός, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η παρακάτω είδηση:


Κανείς αριστερός και προοδευτικός δεν λέει κουβέντα για τον ρατσισμό στο Ισραήλ

"Μπορεί στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο οι Εβραίοι να πρωτοστατούν στους αγώνες κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας», αλλά στο Ισραήλ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας «972», ο ραδιοσταθμός του Ισραηλίτικου Στρατού ανέφερε την περασμένη εβδομάδα, ότι μεσιτικά γραφεία στο νότιο Τελ Αβίβ διαφημίζουν «καθαρά διαμερίσματα». Τι είναι τα «καθαρά διαμερίσματα»; Ιδού πως το εξήγησε αυτό ένας μεσίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του στρατού του Ισραήλ: «Δεν αφήνουμε αλλοδαπούς εργαζόμενους να νοικιάσουν τα διαμερίσματα. Αν υπάρχουν ξένοι, αυτοί είναι από το Νεπάλ ή Φιλιππινέζοι, δηλαδή κανονικοί άνθρωποι».

Ποιοι, όμως, δεν είναι «κανονικοί άνθρωποι», σύμφωνα με τον μεσίτη; Όπως έγραψε η ιστοσελίδα 972, ο μεσίτης τους κατονόμασε στην εκπομπή. Ιδού ποιους εννοεί:

«Όποιος άκουσε την ραδιοφωνική εκπομπή, θα άκουσε τον μεσίτη να λέει, “όχι μαύροι”. Για κάποιον άγνωστο λόγο, αυτές οι δύο λέξεις έχουν παραλειφθεί από την αναφορά του ραδιοφώνου του στρατού στο διαδίκτυο».
Αυτοί, λοιπόν, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πολεμάνε λυσσαλέα την Χρυσή Αυγή, που ζητούν να τεθεί εκτός νόμου και που οργανώνουν διεθνείς εκστρατείες εναντίον της!

(ΥΓ): Αλήθεια, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού, δεν έχουν πάρει χαμπάρι τον άγριο ρατσισμό του τρομοκράτους του Ισραήλ; Γιατί δε βγάζουν άχνα;"


Επίσης:
Για το πόσο δεξιά είναι η πολιτική της κυβέρνησης του Ισραήλ έχετε ιδέα;
Για την νομοθεσία και στάση του συγκεκριμένου κράτους απέναντι στους "γκοΐμ" μετανάστες;

Γιατί όμως κανένα "προοδευτικό" ενεργούμενο των ανθελληνικών συμφερόντων, δεν καταδικάζει τον ρατσισμό των Σιωνιστών του Ισραήλ;
Ο ελληνικός "ρατσισμός" είναι κατώτερος, πιο "μπανάλ" (και άρα καταδικαστέος), από αυτόν των ισραηλινών;

Η αλήθεια είναι μία: Το κράτος του Ισραήλ τολμάει αυτά που, το μακρύ χέρι του Σιωνισμού απαγορεύει σε όλους τους άλλους!

Για την ξενοφοβία και τον ρατσισμό του ίδιου του ισραηλινού κράτους λοιπόν πότε και ποιοί θα μιλήσουν;


Υ.Γ.: Δείτε και ένα πολύ διαφωτιστικό βίντεο-τροφή για σκέψη, που έρχεται να επαληθεύσει επακριβώς την γνωστή ρήση του Ουίστων Τσώρτσιλ ("Οι φασίστες του μέλλοντος, θα είναι οι... αντιφασίστες!"):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...