Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Δ.Αντωνίου: Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ) ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ


γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Πηγή του Διεθνούς και Εθνικού Δικαίου και Συνταγμάτων κάθε ελεύθερου κι ανεξάρτητου κράτους, αν όχι από το 1815 (Συνέδριο της Βιέννης), τουλάχιστον από το 1919 (Συνθήκη Βερσαλλιών), είναι η Εθνική Κυριαρχία των Ανεξαρτήτων Εθνών-Κρατών. Η Εθνική Κυριαρχία είναι η Ανωτάτη Δικαιακή Αρχή, ορισμός που σημαίνει ότι: «όλες οι λοιπές λειτουργίες του κράτους, οικονομικές, πολιτιστικές, στρατιωτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, ακόμα κι αυτή η δημοκρατία (ήτοι οι ατομικές και πολιτικές ελευθερίες των πολιτών), θυσιάζονται για την προστασία της Εθνικής Κυριαρχίας του Κράτους. Όποιος επιχειρήσει να αντιστρέψει στην Ιεραρχία αυτών των πολιτικών αρχών και τολμήσει να θυσιάσει την Εθνική Κυριαρχία για χάρη μιας άλλης λειτουργίας του κράτους (π.χ. οικονομικής), διαπράττει-εξ ορισμού-Εσχάτη Προδοσία κατά του κράτους του. Όποιος τολμήσει έστω να πεί, πολύ δε περισσότερο να επιχειρήσει, να θυσιάσει την Εθνική Κυριαρχίας για την λύση –δήθεν-ενός οικονομικού προβλήματος (ή για οποιδήποτε άλλο λόγο) του κράτους, σύμφωνα με όσα προείπα, καταλύει το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και διαπράττει Εσχάτη Προδοσία κατά του Έθνους-κράτους. Αυτό ακριβώς έκαναν και οι τρείς Προδοτικές Κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και η νυν Τρικομματική Κυβέρνηση, με την υπογραφή των 3 δανειακών συμβάσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται ρητοί όροι παράδοσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους ξένους κατακτητές-δανειστές, για να λύσουνε ένα-δήθεν-οικονομικό πρόβλημα. Δηλ. ο Μεταξάς νομιμοποιείτο να αφήσει τους Γερμανούς-Ιταλούς να περάσουν έναντι ενός οικονομικού αντιτίμου?

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Άρθρο του Δημήτρη Αντωνίου > ΛΙΣΤΑ LAGARDE: Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ αρ. 86 ΣΥΝΤ.- YΠΟΘΕΣΗ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Η Δικαίωση ενός "τρελού" και "ιδιόρρυθμου" από το 2010


ΛΙΣΤΑ LAGARDE: Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ αρ. 86 ΣΥΝΤ.- YΠΟΘΕΣΗ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - "ΙΣΤΟΡΙΚΟ" ΑΡΘΡΟ
Η Δικαίωση ενός τρελού και ιδιόρρυθμου από το 2010 (δηλ. εμού!)!
 
γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός (απόσπασμα από την μήνυσή μου για εσχάτη προδοσία)

Ο Δημήτρης Αντωνίου μιλά στους Αγανακτισμένους (3/6/2011)

Η υπόθεση του τ. υπουργού οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου,  Γ. Παπακωνσταντίνου (που μας έβαλαν στο Μνημόνιο) της αλλοίωσης (πλαστογραφίας) της λίστας Lagarde, αφήνει μια μεγάλη νομολογιακή κληρονομιά και προίκα στον ελληνικό λαό, αυτή της ακύρωσης-στην ουσία του-των περίφημων άρθρων 61 και 86 Συντ., δια της ενσυνειδήτου στρεβλωτικής ερμηνείας των οποίων από τους εκάστοτε βουλευτές, οδήγησε μέχρι τώρα σε πληθώρα παύσης ποινικών διώξεων και παραγραφών, εξοφθάλμων εγκλημάτων διαπραττομένων από βουλευτές και υπουργούς, με τρόπο πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία. Τα άρθρα 61 παρ.1 ορίζει ότι: «οι βουλευτές δεν καταδιώκονται, ούτε οπωσδήποτε εξετάζονται, ένεκα γνώμης ή ψήφου δοθείσης παρ` αυτών κατά την άσκηση των βουλευτικών των καθηκόντων» (εκτός της περίπτωσης της συκοφαντικής δυσφήμησης και εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με το άρ.61 παρ.2 Συντ.- βλ.παρακάτω). Συνεπώς, για όσα εγκλήματα (ποινικά αδικήματα) διαπράττουν οι βουλευτές «εκτός των καθηκόντων των»  δεν απολαμβάνουν την άτυπη «ασυλία»  του άρ.61 παρ.1 Συντ. και διώκονται πάντα από την τακτική δικαιοσύνη μετά από άδεια της Βουλής, σύμφωνα με το άρ. 62 Συντ.