Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Τα εθνικά θέματα κατά το 2013


γράφει ο Βασίλης Πανδής

Η προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδος δείχνει εγκλωβισμένη ανάμεσα στις εσωτερικές της ίντριγκες και στα κελεύσματα των δανειστών (των οποίων τις προσταγές εκτελεί βεβαίως χωρίς δισταγμό).
Κάθε αγώνας έχει εγκαταλειφθεί όσον αφορά την οποιαδήποτε εθνική πολιτική διεκδίκηση. Αλλά τι να περιμένει κανείς με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και Αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως και Υπουργό Εξωτερικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο!


Το πρώτο ψευδοκράτος, εκείνο των Σκοπίων επίκειται να ονομαστεί "Άνω" ή "Βόρειος Μακεδονία", ενώ το έτερο "ψευδοκράτος", εκείνο των κατεχομένων της Κύπρου αντλεί την νομιμοποίησή του από την Τουρκία του Ερντογάν, ο οποίος ετόλμησε να πει ότι "δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος"!

Η ψευδοσυγκυβέρνηση των δωσιλόγων επίσης, παρ'όλο που πανηγυρίζει για την συμφωνία του αγωγού TAP, όπως έχουμε επισημάνει ήδη από το περσινό καλοκαίρι (βλ.εδώ), μας έχει δέσει στο ενεργειακό άρμα της Τουρκίας.

Και στα θέματα εθνικής άμυνας, ακολουθείται η ίδια καταστροφική πολιτική.
Η κυβέρνηση προτιμά να ακολουθεί προθύμως και αγόγγυστα τις εντολές των αφεντικών της και κλείνει τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες.

Στην εσωτερική πολιτική, δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική κίνηση αντιμετώπισης της βραδυφλεγούς βόμβας της λαμθρομετανάστευσης, παρά κινήσεις εντυπωσιασμού και προσπάθεια φίμωσης όποιου τολμήσει να μιλήσει για το θέμα με το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο που πηγαινοέρχεται διαρκώς στη Βουλή.

Στην εξωτερική πολιτική, τα ίδια χάλια.
Η χώρα έχει σχεδόν απομονωθεί διπλωματικά με την εμμονική προσκόλληση στο νεοπαγές "love story" της ελλαδικής πολιτικής ελίτ με τον γερμανικό παράγοντα.
Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πως στις σχέσεις της Ελλάδος με τη Ρωσία επικρατεί σιβηρικό ψύχος (εξ ου και οι τελευταίες εξελίξεις με τα γιορτινά "χρόνια πολλά" του Βλαντιμίρ Πούτιν που δεν στάλθηκαν ποτέ στην Αθήνα).
Οι ελληνικές αρχές αντί του να αντιτίθενται σθεναρά, υποστηρίζουν φλογερά την σιωνιστικής έμπνευσης ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της εθνικής κυβερνήσεως Άσαντ της Συρίας. Υποστηρίζει δηλαδή τους ριζοσπάστες τζιχαντιστές αντί του κοσμικού κράτους!
Τέλος, δεν βγάζει άχνα κανείς για τους διωγμούς εναντίον των χριστιανών από τον ισλαμοφασισμό ανά την Μέση Ανατολή.

Ένα ζοφερό 2014, λοιπόν, όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα, προδιαγράφεται, αν κρίνουμε από την πορεία που αυτά ακολούθησαν το παρελθόν έτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...