Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Αποχή: το μεγάλο όπλο του εχθρού!γράφει ο Βασίλης Πανδής

Διάφορα παπαγαλάκια και παπαγαλιστές της συγκεκαλυμμένης κυβερνητικής προπαγάνδας προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι μέσω της αποχής από τις κάλπες θα σταλεί δήθεν κάποιο "βροντερό μήνυμα στους κυβερνώντες"... Καίτοι ουδέν αναληθέστερον τούτου.
Η αποχή κατά τη διάρκεια των εκλογών είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο όπλο του εχθρού, δηλαδή της αντεθνικής μνημονιακής συγκυβέρνησης, που καταστρέφει τη χώρα και προχωρά μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο το σχέδιο της οργανωμένης γενοκτονίας σε βάρος του Ελληνικού Λαού, και του σάπιου πολιτικού συστήματος εν γένει.

Το μόνο που καταφέρνει αυτός που δεν πάει να ψηφίσει, είναι να μην ακουστεί η φωνή του. Γιατί το μόνο "βροντερό μήνυμα" είναι η οργισμένη, αγανακτισμένη αλλά και συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη ψήφος σε νέους, άφθαρτους ανθρώπους, που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και ξέρουν με πόσο ιδρώτα βγαίνει το ψωμί, και σε νέα, "μικρά" κόμματα που η λογική και οι πρακτικές τους απέχουν παρασάγγας από εκείνες των κομμάτων της ύπουλης ανθελληνικής και συνένοχης κυνοβουλευτικής συμμορίας.
Αυτό που καταφέρνει ο απέχων είναι να ακούγονται μόνο οι φωνές όσων επιδοκιμάζουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Αφού -να είστε σίγουροι γι' αυτό- οι υποστηρικτές της Νέας ΠολΑν του Α(λήτη - Προδότη).Σαμαρά και της Ελιάς (Θρούμπας) του Ευαγγέλου Τούρκογλου, θα προσέλθουν αθρόα στα εκλογικά τμήματα. Έτσι, η πατριωτική, αντιμνημονιακή ψήφος που δε θα ριχτεί ποτέ στην κάλπη χάριν της αφελούς εμπιστοσύνης στους υπέρ αποχής ύμνους, είναι άχρηστη και θα μείνει χωρίς έκφραση και χωρίς εκπροσώπηση στον πολιτικό χάρτη των Ευρωεκλογών και της αυριανής Ευρωβουλής.
Ποιό είναι το συμπέρασμα λοιπόν; Όσοι απέχουν -ασχέτως εάν βλακωδώς νομίζουν ότι κάνουν κάποια "υψηλή πράξη αντίστασης"(!)- δεν κάνουν απλώς και μόνο για άλλη μια φορά μια ευμεγέθη τρύπα στο νερό... Γίνονται εμμέσως σιωπηρά υποχείρια του εχθρού!

Σκέψου...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!

Όπως λέει και το λαϊκό άσμα: "Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα"! Λέτε να εγκαταλείψουν τις χρυσές κουτάλες οικειοθελώς; Δε θα φύγουν αν δεν τους διώξουμε εμείς οι ίδιοι.

Όποιος δεν πάει να ψηφίσει και δεν καταψηφίσει τα μνημονιακά προδοτικά σκυλιά δεν είναι πια άμοιρος ευθυνών. Είναι συνένοχος στο έγκλημα και δεν μπορεί πια να παραπονιέται για εκείνους που του κλέβουν τη ζωή.
Δεν μπορείς να ανήκεις σε εκείνους τους ανεύθυνους που τους φαινόταν βουνό το να ξεκουνηθούν και να βρεθούν μπροστά στην κάλπη και παρ'όλα αυτά τη Δευτέρα των εκλογών να μυξοκλαίγεσαι. Δεν μπορείς να παραπονιέσαι για το έλλειμα Δημοκρατίας, αλλά ταυτοχρόνως να βαριέσαι να εκφράσεις δημοκρατικά τη βούλησή σου και να κρύβεις τη βαρεμάρα σου πίσω από το πανηλίθιο και υπεραπλουστευτικό "Ωχ αδερφέ... Όλοι ίδιοι είναι...".

Ο Λαός ας αναλογιστεί επιτέλους τις ευθύνες του ενώπιον του Έθνους και του Μέλλοντός του.

ΨΈΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...