Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Άλλη μια ανεξαρτητοποίηση, αλλά στου κουφού την πόρτα...Άλλος ένας βουλευτής, ο κ.Βασίλης Καπερνάρος, (σοβαρός γαρ ων ) απεχώρησε από τους ΑΝΕΛ, καταγγέλοντας ότι δεν έλαβε καμία απολύτως υποστήριξη  από το κόμμα  στον αγώνα της διεκδίκησης του Δήμου Αθηναίων και ότι μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ είναι απολύτως πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται ουσιαστικά να αλλάξει τίποτε.

Η κατάντια του πρώην κινήματος είναι πασιφανής. Το οριακό ποσοστό εισόδου στην Ευρωβουλή ήταν ασφαλώς η νίκη της κοινής λογικής απέναντι στους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου.
Παρ' όλα αυτά ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρουσιάζει ως επιτυχία (είπαμε... σ'αυτές τις εκλογές ήταν όλοι... νικητές!) την εκλογή ενός ευρωβουλευτή και το 3,4% (!) κερδίζοντας επάξια το χαρακτηρισμό του "μάγου της δικαιολογίας" κι επιπλέον, κατηγορεί εμμέσως τον κ.Καπερνάρο για "αποστασία".

Το πόσο χονδροειδείς γελοιότητες είναι τα λόγια του κ.Καμμένου και το πόσο κωλοτούμπας είναι ο ίδιος βεβαίως είναι πλέον γνωστό τοις πάσι και είναι κρίμα· είναι κρίμα διότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες λανθασμένα είχαμε αποθέσει τις ελπίδες μας στο κίνημα των ΑΝΕΛ· Αυτό όμως έγινε κόμμα, και ο ηγέτης Καμμένος, έγινε Καμμένος ηγεμόνας ξεπερνώντας σε εγωπάθεια και βοναπαρτισμό ακόμη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο!
Για πόσο ακόμα, όμως, θα πουλάει ο κυρ-Καμμένος χάντρες και καθρεφτάκια σε ιθαγενείς; Νομίζει ότι θα κοροϊδεύει για πολύ ακόμα όσους του έχουν απομείνει;

Ο Αϊνστάιν είπε: "We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them." Όταν, λοιπόν, σαν πεισματάρης γάιδαρος παραμένεις και υποστηρίζεις τους -αναγνωρισμένους από όλους- λάνθασμένους χειρισμούς σου ως σωστούς κι ότι δήθεν σε "έφαγε" η "κακούργα κενωνία" θα τα λούζεσαι. Μην αναρωτιέσαι, λοιπόν, Πάνο Καμμένε, "τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε"...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...